Candy CWC 154 EM, vitrină cu capacitate de 41 sticle

Vitrinele frigorifice sunt diferite de vitrina de jos care e special concepută pentru vinuri, însă voi puteți pune și sucuri sau bere deoarece se poate regla manual temperatura între 7 și 18 grade (în funcție de băutură). Candy CWC 154 EM este o vitrină modernă cu un design elegant și care poate fi pusă oriunde deoarece are o formă interesantă și nu va ocupa foarte mult spațiu. Are o capacitate destul de generoasă și care diferă ca număr (sticle) dacă vorbim de sticle mai mari.

Prețul e unul acceptabil ținând cont că oferă eficiență energetică A și să nu neglijăm nici volumul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul e o luminat bine și se vede din pozele de prezentare. Panoul de control e simplu și poziționat la interior în partea de sus, unde poate fi accesat ușor. În manual este explicată fiecare treaptă/program, iar pentru a-l opri, aliniați semnul butonului la OFF. Nu cred că putea fi mai simplu de atât, iar consumul zilnic al aparatului e de numai 0.539 kWh. Deci consumă foarte puțin, iar voi puteți pune și apă în el dacă nu aveți vinuri sau chiar și alte băuturi care le preferați să le consumați reci. Are 7 rafturi metalice cromate care arată foarte bine în combinația cu negru, ele fiind mai bine evidențiate.

Păreri pro și contra

E dotat cu un compresor modern care reduce puțin vibrațiile și zgomotul, iar condițiile de păstrare sunt perfecte. Sunt programe pentru mai multe tipuri de vinuri (albe, spumante și roșii), iar fiecare are o temperatură specifică. Puteți pune și mai multe tipuri de vinuri și alegeți temperatura corespunzătoare pentru acestea.

Candy CWC 154 EM reprezintă o soluție foarte bună și nu prea aveți ce să-i reproșați. Nu sunt multe astfel de produse pe piață deoarece există o cere destul de mică pentru acest tip de vitrină. Acest producător oferă și alte variante dar nu aș alge pe cel cu clasă B, pentru că este o variantă mai veche cu consum mai mare. Cumpărați aparat cât mai eficiente și mai noi, nici nu cred că există o vitrină mai spațioasă în acest buget (de la un alt brand).

Te-ar mai putea interesa