Candy CVG 64 STGN, plită incorporabilă cu patru arzătoare

Plita incorporabilă pe gaz Candy CVG 64 STGN e una din numeroasele variante oferite de acest brand care arată foarte bine și pot fi folosite cu ușurință. O plită electrică poate costă de două ori mai mult dacă vreți să aibă un randament apropiat, dar și cea de jos arată la fel sau poate chiar mai bine. Face parte dintr-o serie deosebită care a fost lansată recent și sunt destul de multe cuptoare care se potrivesc cu aceasta, însă nu e o regulă să alegeți neapărat același brand.

Din poza de jos se vede foarte bine că suprafața plitei e sticlă neagră și fiecare arzător are un grilaj mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele patru arzătoare sunt standard pe orice plită, dar pot fi și variante cu un număr mai mare sau mai mic de arzătoare. La cele electrice veți vedea și zone extinse sau dublu circulare.

Oricum, dacă arzătorul mare e suficient de puternic, veți putea găti orice preparat indiferent că e unul tradițional sau asiatic (e necesară o tigaie specială – Wok). Butoanele sunt poziționate frontal unde pot fi accesate ușor, dar și plitele cu butoane pe lateral pot fi folosite ușor pentru că arzătoarele sunt poziționate diferit (arzătorul mic e lângă ele).

Păreri pro și contra

Mâncarea gătită pe o plită cu gaz e mai gustoasă decât pe una electrică clasică, datorită acelui randament de care vă ziceam mai sus. Anumite preparate trebuie gătite într-un timp scurt și arzătoarele Wok pot ajuta în acest sens. la această vedem un arzător mare de 2.5 kW, însă unele arzătoare Wok pot fi și de 3.5 kW (inel de ardere suplimentar). Cele mai multe plite au finisaj pe inox, dar la un moment dat nu mai e la modă și există astfel de soluții.

Acest Candy CVG 64 STGN puteți alege cu încredere aceasta iar dacă familia e destul de numeroasă și gătiți mai des pe plită decât la cuptor, atunci optați pentru una cu Wok. Diferența de preț nu e foarte mare deoarece nu e vorba de o tehnologie foarte avansată.

Te-ar mai putea interesa