Candy CVG 64 STGB, plită albă cu grilaje interesante

Plita incorporabilă Candy CVG 64 STGB e una destul de nouă și se vede foarte bine după cum arată. Combinația de alb nu negu e destul de plăcută și nu e nevoie ca acel cuptor să fie tot pe alb, ci poate fi pe negru. Astfel, asortați plita cu blatul sau poate vă plac alte combinații de culori. Lăsând la o parte felul cum arată, trebuie remarcat faptul că sunt prezente grilaje mai speciale. Butoanele sunt mecanice după cum se poate vedea și arzătoarele se aprind prin apăsarea + rotirea butonului corespunzător.

Arată mult diferit față de multe alte plite pe gaz și cred că o să vă placă deoarece are niște grilaje solide în formă de cruce. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 4 arzătoarele sunt destul de vizibile datorită culorii și butoanele sunt poziționate frontal, dar la alte plite pot fi și la lateral. Aprinderea electrică integrată a devenit o dotare standard și nu mai necesită un buton dedicat. Siguranța e și ea prezentă pentru a întrerupe alimentare dacă se stinge flacăra. Astfel, se previn scurgerile de gaz nedorite prin bucătărie.

Dacă nu aveți o preferință, poate aveți ocazia să o luați împreună cu un cuptor la un pachet promo atractiv.

Păreri pro și contra

Prețul e mai mult decât decent și chiar nu aș vedea de ce să nu optați pentru aceasta, deoarece alte branduri oferă astfel de plite la prețuri ceva mai mari. E de apreciat faptul că are grătare din fontă pentru că acest material e mai rezistent decât oțelul la temperaturi înalte, în special că sunt poziționate pe flacără. Chiar dacă pare a fi mai lată, ea ocupată la fel de mult spațiu ca oricare alta doar că există mai mult spațiu între ele pentru a putea pune vase mari.

Candy CVG 64 STGB e o plită destul de elegantă deoarece are o suprafață din sticlă albă lucioasă care e destul de rezistentă la zgârieturi și temperaturi mari. Arzătoarele au un randament ceva mai mare datorită alimentării și poate fi diferit în cazul plitelor cu Wok (datorită inelului de ardere în plus).

Te-ar mai putea interesa