Candy CVG 64 SGB, plită incorporabilă cu sticlă albă

Plita pe gaz Candy CVG 64 SGB e un model incorporabil ca multe altele doar că arată mai diferit și se vede după forma arzătoarelor și grătarelor. La alte plite fără suprafață din sticlă, grilajele pot avea o formă diferită și vasele pot fi mutate mai ușor de pe un arzător pe altul (fără a ridica vasul). Arzătoarele se aprind foarte ușor doar prin apăsare și rotirea butonului corespunzător. Nu sunt prezente multe butoane sau tehnologii, că doar e un model pe gaz.

Sunt destul de multe modele cu sticlă neagră, dar poate că una pe alb s-ar potrivi mai mult la voi în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz vor fi prezente muți ani pe piață deoarece sunt atractive ca preț și sunt la fel de elegante ca cele electrice. Arzătorul mic e poziționat frontal unde e mai aproape de utilizator și cred că-l veți folos destul de des. Cel mare e poziționat în spate și se pot pune vase mari fără probleme datorită spațiului generos dintre arzătoare.

Când o instalați trebuie să decupați o secțiune care e menționată în manualul său (mă refer la nișă), dar cred că știți deja asta și pentru cuptoare sunt corpuri speciale.

Păreri pro și contra

E la fel de mare ca oricare alta, doar că panoul de control e poziționat ceva mai aproape de arzătoare pentru că nu are grilaje clasice ci compacte. Combinația de negru cu alb e destul de plăcută, iar variantele cu sticlă neagră sunt complet negre. Pentru aceasta trebuie ales un cuptor tot pe alb și poate fi de la un brand diferit. Față de o plită electrică, aceasta are arzătoare mai puternice și randamentul e mai ridicat.

Candy CVG 64 SGB e un aparat care costă destul de mult și care poate reprezenta singura soluție pentru bucătăria voastră. Aparatele incorporabile oferă un plus de funcții și tehnologii, iar prețurile nu sunt cu mult mai mari decât cele standard. În acest caz, discutăm de o plită care va fi luată alături de un cuptor incorporabil și reprezintă o alternativă la un aragaz.

Te-ar mai putea interesa