Candy CVFT G374TMH-S, mașină verticală foarte eficientă

Candy CVFT G374TMH-S e un electrocasnic modern care nu doar are clasa A+++ de eficiență energetică, ci și caracteristici smart cum ar fi NFC și Wi-Fi.
E una dintre cele mai eficiente aparate de pe piață cu un consum anual de 157 kWh. Dar, acesta nu e singurul motiv pentru care mulți se orientează înspre această mașină, ci și faptul că are ocupă mai puțin loc… fiind un aparat cu încărcare verticală.

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat smart din toate punctele de vedere.


Pro

Vine cu Fuzzy Logic, dar la Candy poartă numele de KG Detector. Această facilitate presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în acest fel reglează cantitatea de apă și alți parametri așa încât să fie cât mai eficient.
Dispune de mai multe programe rapide așa încât consumul de energie și de timp să fie reduse. Mai exact are programe de 14, 30 și 44 minute.
Modelul Candy CVFT G374TMH-S are și o funcție pentru persoanele cu pielea sensibilă numită Aqua Plus. Hainele spălate cu funcția amintită anterior nu conțin reziduuri de detergent.
Panoul de comandă e unul touch, iar dacă doriți mai multe programe atunci acest model e unul cu funcții smart care pot fi controlate prin intermediul uni telefon cu NFC… e nevoie să descărcați și o aplicație specifică.
Poate spăla rufe pentru 3-4 persoane deoarece cuva are o capacitate de încărcare de 7 kilograme.

Contra

Nu are ceva similar Eco Bubble, dar în schimb are câte ceva care oarecum compensează lipsa acestuia. Aceste „câte ceva-uri” ar fi programele rapide, eficiența energetică și KG Detector.

Concluzie

Un astfel de aparat de spălat rufe e pentru cei interesați de un aparat economic, care să nu ocupe mult spațiu și care să fie smart.
Despre brandul Candy trebuie știut că e unul italian, iar acest lucru e un mare plus în comparație cu infuzia de branduri asiatice ori turcești prezente pe piață.

Te-ar mai putea interesa