Candy CVBNM 6182XP/S, electrocasnic cu Total No Frost

Candy CVBNM 6182XP/S e un aparat electrocasnic de tipul combină frigorifică cu Total No Frost. Are un volum mare de 295 litri chiar dacă înălţimea e una medie de 180 cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare inox şi care nu consumă mult curent deoarece are clasa A+. Pe an consumă 286 kWh, iar pe zi 0,78 kWh… ceea ce nu e mult.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Candy CVBNM 6182XP/S e o combină frigorifică de culoare inox care denotă premium prin aspect funcţinalitate. Dacă vreţi există şi ceva similar pe alb.
Pe site-urile online nu se menţionează nimic despre uşi reversibile, însă mânerele sunt integrate pentru o deschidere confortabilă. Deschiderea standard a uşilor e pe partea dreaptă. În fişa tehnică a produsului e scris că nu vine cu uşi reversibile, lucru care poate fi concluzionat şi din inspectarea aparatului.
Un lucru foarte util e faptul că are autonomie de 21 de ore. Acest lucru presupune că atunci când se întrerupe curentul nu se vor strica alimentele.
Dimensiunile aparatului sunt de 60x63x186 lxaxî cm, iar greutatea e de 61 kg. Acest lucru e bine de ştiut în cazul în care aveţi o bucătărie înghesuită.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că acesta e de 40 decibeli. Acesta e unul normal şi nu vă va trezi atunci când dormiţi ori încercaţi să vă odihniţi.
Despre sistemul de dezgheţare trebui scris că e unul automat (Total No Frost) în cazul congelatorului cât şi a frigiderului. Din această cauză nu trebuie să vă bateţi capul cu dezgheţarea.
Din păcate nu e dotat cu dozator de apă ori gheaţă, dar pentru gheaţă se poate folosi o tăviţă pe care să o puneţi în congelator.

Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian care are o istorie de multe decenii. Acesta e cunoscut pentru maşinile de spălat premium şi pentru restul electrocasnicelor care sunt foarte fiabile.

Te-ar mai putea interesa