Candy CVBNM 6182WP/S, combină frigo clasa A+ cu Total No Frost

Candy CVBNM 6182WP/S e un frigorific de culoare albă cu un volum net de 295 litri şi clasa A+ de eficienţă energetică. O caracteristică deosebită e faptul că vine cu Total No Frost, adică răcire fără producere de gheaţă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare albă. Se poate vedea că mânerele sunt unele integrate, fiind vorba despre unele confortabile… după cum zice producătorul.
Dacă vreţi ceva pe gri atunci există această variantă care are nişte caracteristici similare.


Păreri pro şi contra

Precum alte aparate frigorifice similare şi acest model Candy CVBNM 6182WP/S e unul deloc gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 40 decibeli.
Volumul net total e de 295 litri din care 219 litri e al frigiderului, iar 76 e al congelatorului. În felul acesta avem suficient spaţiu de depozitare.
Din păcate nu vine nici cu dozator cu apă şi sau de gheaţă. Acestea nu sunt nişte neajunsuri majore întrucât gheaţă se poate face utilizând o tăviţă.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie să ştiţi că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 21 ore. Acest lucru e util în localităţile unde se întrerupe curentul la fiecare adiere de vânt.
Dacă vă interesează diverse moduri de funcţionare şi aici fac referire în special la „modul vacanţă” atunci trebuie să ştiţi că nu are aşa ceva.
Pe an consumă undeva la 286 kWh, iar pe zi are 0,78 kWh. Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Dacă uitaţi uşa deschisă la frigider atunci există un indicator acustic pentru aşa ceva.
De asemenea pe partea de frigider există posibilitatea reglării temperaturii.
Nu are Multiflow ori alte tehnologii de disrtibuire a aerului rece pe mai multe căi, iar legat de funcţia antibacteriană producătorul spune că aparatul nu vine dotat cu aşa ceva.

Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian şi că există din 1945, fiind cunoscut în special pentru maşinile de spălat bune.
Per ansamblu e un aparat bun adresat celora care vor ceva ieftin, cu No Frost şi uşor de folosit.

Te-ar mai putea interesa