Candy CVBN 6184WBF/S, combină frigorifică albă cu iluminare LED

Combina frigorifică Candy CVBN 6184WBF/S are un design modern pe alb cu mânere integrate, control electronic și spațiu interior generos. Frigiderul are un sistem de răcire avansat care conservă uniform alimentele indiferent de raft, iar acele orificii au un rol destul de important în acest sens. La exterior observăm acel control electronic care oferă un control diferit al aparatului și se poate seta temperatura fără a mai deschide ușa aparatului.

Interiorul arată foarte bine și aș putea spune că e un aparat frigorific premium de la acest brand. Suporturile de pe ușă sunt poziționate la diferite niveluri pentru a putea pune mai multe recipiente sau sticle. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiecare model are o autonomie fără curent diferită, iar la cel de sus e foarte mare – 21 ore. Acest brand e unul destul de popular și de experimentat, motiv pentru care veți face o alegere inspirată. Tehnologia No Frost face ca congelatorul să aibă un sistem de dezghețare automat, pentru că umiditatea e ținută sub control, adică nu se mai formează atâta gheață pe alimente. Înălțimea aparatului e perfectă – 186 cm, astfel că veți ajunge ușor la orice raft sau suport.

Păreri pro și contra

La interior se poate vedea că are rafturi generoase că doar lățimea aparatului e de 60 cm, iar sub ele avem două sertare – fructe/legume și carne/pește/brânzeturi. Congelatorul are performanțe modeste deoarece poate congela circa 4 kg de alimente pe zi. Bineînțeles, nu se ține cont de acea recomandare dacă e vorba de alimente congelate și care trebuiesc ținute doar la o temperatură scăzută. Sertarele congelatorului sunt de dimensiuni similare și conținutul e vizibil fiind realizate din plastic transparent.

Finisajul alb minimalist îi dă un plus de eleganță, iar panoul digital e vizibil fiind pe negru. Acesta oferă câteva funcții utile dar nu e motivul pentru care merită ales acest model ci mai degrabă pentru că are eficiență energetică A+, un nivel scăzut de funcționare și tehnologie No Frost. Candy CVBN 6184WBF/S e un aparat frigorific mare care are un congelator pe măsură, iar din imagini se poate vedea destul de bine.

Te-ar mai putea interesa