Candy CSWS40464TDR/2-S, maşină cu uscător incorporat şi conectivitate NFC

Candy CSWS40464TDR/2-S e un aparat 2 în 1 pentru persoanele care vor să economisească spaţiu şi timp. Este o maşină de spălat rufe cu uscător integrat aşa încât rufele să fie spălate şi gata de purtat. E un aparat destul de slim şi poate fi considerat o bună alternativă la acest model despre care producătorul zice că e slim.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim o soluţie care se descurcă indiferent de anotimp şi vremea de afară.


Păreri pro şi contra

Modelul CSWS40464TDR/2-S e unul foarte bun şi e realizat de brandul italian Candy. Nu se precizează nimic despre faptul că ar fi slim, dar are nişte dimensiuni reduse de 40x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e de 64kg.
Partea de maşină de spălat are o capacitate de 6kg, iar uscătorul are 4kg. În felul acesta eu zic că e suficient pentru o familie de 3-4 persoane care spală de 2-3 ori pe săptămână.
Fiind vorba despre un aparat cu mai multe destinaţii are şi un număr mare de programe. Mai exact 22, printre care se numără: lână, haine bebeluşi, delicat şi sintentic.
Producătorul menţionează că aparatul are KG Detector, adică un detector de greutate pentru rufe. În felul acesta se minimizează consumul de curent, apă şi timp. În felul acesta cu o jumătate de cuvă se reduce cantitatea de resurse consumată cu până la 70 procente.
Are mai multe programe rapide: 14, 30, 44 şi 59 minute.
E un aparat smart cu conectivitate NFC, însă nu ştiu cât de mult vă va ajuta acest lucru. În ziua de azi mai toate maşinile de spălat vin cu aşa ceva, dar nu vă obligă nimeni să folosiţi această facilitate.

Aparatul de faţă se adresează persoanelor interesate de un aparat aspectiv şi funcţional.
Alegând produse de la Candy faceţi o alegere bună întrucât acesta e un brand italian prezent pe piaţă de mai multe decenii. Diferenţa dintre un produs european şi unul italian e că cele europene au un control al calităţii mai bun şi de aceea produsele sunt mai fiabile.

Te-ar mai putea interesa