Candy CSWS 596D/5-S, maşină smart cu uscător integrat

Dacă aveţi un buget de undeva la 1500 lei şi vreţi un aparat 2 în 1 care să spele şi uşte rufe atunci modelul Candy CSWS 596D/5-S ar fi numai bun.
Spre deosebire de alte modele similare are funcţii smart, adică poate fi controlat de pe un dispozitiv inteligent întrucât are NFC.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi care nu ocupă prea mult spaţiu. Din poza de alături se poate vedea că această maşină cu uscător incorporat nu se deosebeşte cu nimic (dpdv vizual) faţă de alte maşini.
Estetica e una plăcută şi prin faptul că e de culoare albă.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă are o capacitat mare la spălare de 9kg, iar pentru uscare are 6kg. Având caracteristica Kilo(gram) Detector se pot spăla şi cantităţi mai mici, economisindu-se până la 70% resurse.
Candy CSWS 596D/5-S nu consumă prea mult curent, motiv pentru care are clasa A de eficienţă energetică la spălare şi centrifugare. La spălare şi uscare aparatul are un consum energetic de 6,12 kWh.
Nivelul de zgomot se situează în intervalul 60-82 decibeli. Valoarea maximă fiind pentru centrifugare.
Dimensiunile aparatului sunt de 54x60x85, iar greutatea e de 67 kg. În felul acesta beneficiem de un aparat care nu ocupă mult spaţiu.
Centrifugarea e una mai mult decât suficientă întrucât vorbim despre 1400 rotaţii… viteză maximă.
Aparatul de faţă are 16 (15+1) programe printre care şi pentru lână (are certificare Woolmark). În felul acesta beneficiem de un aparat care are grijă de hainele din lână. Că tot am precizat de programe trebuie menţionat că aparatul are 4 programe rapide cu durate de 14, 30, 44 şi 59 minute.

Un astfel de electrocasnic se adresează persoanelor interesate de ceva compact şi cu fiabilitate bună. Garanţia standard e de 2 ani şi fiind vorba despre un produs italian vă daţi seama că are o fiabilitate excelentă.
Aparatul poate fi conectat într-un ansamblu smart home, fiind perfect pentru cei interesaţi să controleze aparatele de la distanţă ori prin „telecomandă” (smartphone).

Te-ar mai putea interesa