Candy CSTG 272DVET/1-S review

O mașină de spălat rufe precum Candy CSTG 272DVET/1-S se adresează celora interesați în a spăla pentru o familie de 3-4 persoane cu un aparat care să nu ocupe prea mult loc. Se știe că mașinile de spălat verticale ocupă mai puțin loc decât cele standard. În felul acesta, aparatul are dimensiuni de 60x40x86 axlxî cm, iar gretuatea e de 55 kilograme.

Modelul acesta de la Candy vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un etalon când vine vorba despre mașini de spălat rufe. Din imaginea de alături se poate observa că aparatul are un design caracteristic Candy și că panoul de comandă e unul minim.

Păreri pro și contra

Întrucât pe piață sunt și alte modele de mașini verticale e important să punctez principalele aspecte pozitive ale acestui model, precum și pe cele negative.

Pro

  • Vine cu Kilo Detector, adică detectare automată a cantității. Acest lucru are rolul de a facilita economia de resurse.
  • Consumul energetic e unul scăzut, fiind un model clasa E care consumă 78 kWh la 100 spălări.
  • La construcția sa au fost utilizate materiale de calitate, printre acestea numărându-se cuva din inox și motorul inverter.
  • Vine cu numeroase programe rapide (de la 14 la 59 minute).

Contra

  • Nu are uscător integrat, adică nu are funcție de uscare.
  • Capacitatea de spălare e una medie.

De final trebuie să scriu că un model precum Candy CSTG 272DVET/1-S se va dovedi o alegere bună pentru acele persoane interesate de ceva ușor de folosit, economic și care să nu ocupe mult loc.
Probabil că ar fi trebuie să menționez că aparatul e unul care e smart, în acest sens având inscripția Smart Touch.
În cazul în care sunteți interesați de un model clasic atunci recomand modelul RO1494DWMCE/1-S.

Te-ar mai putea interesa