Candy CSTG 262DET/1-S, mașina de spălat rufe automată

Candy CSTG 262DET/1-S este o mașină de spălat rufe automată interesantă și se adresează celor care vor un model compact, bine dotat, eficient și alb. Consumul de energie poate varia deoarece în unele programe poate fi mai mic deoarece se folosește de o centrifugare inferioară, temperatură redusă sau durată mai lungă. Un model ceva mai compact pentru că are o lățime de numai 40 cm este unul cu încărcare superioară. Alegerea perfectă depinde și de cât de limitat e bugetul ori cât de mult spațiu aveți pentru instalare. Acest brand oferă destul de multe modele și de ceva timp, fiind unul cu experiență în domeniu.

Alternative pot fi mașinile cu adâncime mică, numite și Slim, dacă vreți să o alimentați prin față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Încărcarea este una verticală și se poate observa din imaginea de prezentare. Se poate observa ecranul digital care e suficient de mare ca să vedeți timpul rămas și anumite opțiuni alese. Poate spăla cel mult 6 kg de rufe la o centrifugare maximă de 1200 RPM și e recomandat să nu depășiți acea cantitate.

Nu voi face o listă cu toate acele programe de spălare deoarece multe dintre ele sunt prezente și pe alte mașini. Pe partea dotări speciale, această mașină automată are patru programe rapide, sistem Mix Power (amestecă mai bine detergentul cu apa), sistem de deschidere Gentle Touch Opening, setare grad murdărie, funcție călcare ușoară, pornirea întârziată (cu câte ore doriți), Kilo Detector (tot mai multe mașini au tehnologii automate care cântăresc cantitatea de rufe introdusă) etc.

Concluzie

Are un design îngust, preț atractiv comparativ cu alte modele, destule programe de spălare, fiabilitate ridicată, eficiență D și multe altele. Voi decideți dacă merită să achiziționați acest model sau altul în acest buget. Candy CSTG 262DET/1-S nu e cea mai eficientă însă dacă vreți un model cu consum foarte redus atunci trebuie să fiți dispuși să cheltuiți mai mult și dimensiunile aparatului cresc (model cu încărcare frontală și adâncime până la 60 cm). De exemplu, Bosch WAV28L91BY are clasă energetică B, însă costă mult mai mult.

Te-ar mai putea interesa