Candy CST G384D-S, model vertical cu Kilo Detector

Maşina de spălat rufe Candy CST G384D-S e una verticală numai bună pentru a spăla pentru 4-5 persoane. Eficienţa energetică e A+++ datorită optimizărilor şi caracteristicii Kilo Detector (Fuzzy Logic).
Modelele cu încărcare verticală se adresează în principal celora care vor mai mult spaţiu deoarece astfel de aparate ocupă puţin loc. Dimensiunile acestui model fiind de 60x40x85 axlxî, iar greutatea e de 56kg.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine, consumă puţine resurse şi are funcţii smart (controlabil prin NFC). Ar mai trebui adăugat că poate fi controlat prin voce (voice control), acesta fiind un lucru destul de interesant.


Păreri pro şi contra

Candy CST G384D-S e o maşină de spălat cu capacitate de 8kg, motiv pentru care centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii. Nivelul de zgomot la centrifugare e ceva mai mare de 80 dB, iar la spălare e de 61.
Materialele folosite la asamblarea electrocasnicului sunt unele de calitate. Discutăm despre cuva din inox care face ca aparatul să fie unul de îndelungă folosinţă.
Consumul anual de curent e de 196 kWh, iar cel de apă e de 9.850 litri. După cum am scris mai sus, eficienţa energetică e A+++ şi ne va ajuta ca pe parcursul utilizării aparatului să ne recuperăm banii investiţi.
E dotat cu 16 programe printre care se numără programul rapid de 14 minute. Ar trebui precizat că aparatul are 4 programe rapide: 14, 30, 44 şi 59 minute.
Pentru un plus de igienă are program Hygiene care spală la 60 grade în 59 minute. E adresat pentru hainele copiilor ori celora care au piele sensibilă.

Per ansamblu acest model e perfect dacă vrei ceva pentru acasă care să spele eficient şi mult. Vine ca o alternativă la modele clasice precum acesta, având toate facilităţile şi avantajele aceleia precum şi alte avantaje suplimentare ale modelelor verticale.

Te-ar mai putea interesa