Candy CST G372D-S, maşină verticală de 7kg

Candy CST G372D-S e o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kilograme şi care poate spăla cu o eficienţă energetică A+++. Astfel de modele sunt pentru persoanele cu nu prea mult spaţiu prin casă deoarece are dimensiuni reduse de 60x40x85 AxlxÎ cm… putând fi considerată o maşină slim.

Modelul acesta vine de la un brand italian şi are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea este un cost foarte mic pentru un aparat smart care incorporează o multitudine de lucruri utile.
Aspectul e unul plăcut şi minimal, lucru sesizabil şi din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Această maşină verticală model Candy CST G372D-S poate spăla o cantitate mare de rufe de 7 kg… pentru 3-4 persoane.
Cele 1200 rotaţii sunt suficiente pentru clătire şi stoarcere aşa încât rufele să nu trebuiască să stea exagerat de mult la uscat.
Foarte interesant e faptul că materialul din care e fabricată cuva e inox. Acest lucru e întâlnit la maşinile de spălat foarte scumpe.
Prin intermediul conectivităţii NFC acest model poate fi controlat de la un telefon smart şi poate fi utilizat alături de mai multe programe. În total are 15 programe printre care se numără programul rapid de 14 până la 59 minute (există 4 programe rapide).
Clasa de eficienţă energetică e A+++, iar pentru a exemplifica economia pe care o faceţi trebuie să vă spun că are un consum de 175 kWh pe an comparativ cu veo 190-200 cât au modele mai vechi.
Nici nu e un aparat prea gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 61 dB, acesta referindu-se la spălare. Iar, la centrifugare are 77 dB.

Dacă vă doriţi un aparat cu care să spălaţi eficient, care să arate bine şi nici să nu coste mult atunci un model precum acesta ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există numeroase alternative, dar alegând un aparat produs în Italia cred că facem o alegere bună deoarece e net superior altora.

Te-ar mai putea interesa