Candy CST 372L-S, maşină 7kg cu Smart Touch

Candy CST 372L-S e un aparat electrocasnic modern din categoria maşinilor de spălat rufe verticale. În opinia mea acest aparat e mai mult decât suficient pentru o familie cu 2-4 persoane care spală de 2-3 ori pe săptămână.
Principalul motiv pentru care cineva ar alege un astfel de electrocasnic e că ocupă mai puţin loc în comparaţie cu cele ce au uşa rotundă. Astfel, acest model are dimensiunile 60x40x85 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un bun Vezi prețul special de azi »preţ[/pre] şi trebuie să ţineţi cont de faptul că e smart. Această caracteristică presupune că pot fi utilizate programe noi de spălare prin descărcarea unei aplicaţii pe telefon. Conexiunea cu maşina realizându-se prin NFC.


Păreri pro şi contra

Precum alte modele de la Candy şi modelul CST 372L-S are Kilo detector adică Fuzzy Logic. Acest lucru presupune că e detectată cantitatea încărcăturii şi în funcţie de aceasta e adaptat consumul de resurse.
pe lângă programele sandard (15 la număr) acest aparat are şi o gamă variată de programe rapide de 14, 30, 44 şi 59 minute. Acestea sunt pentru rufe puţin murdare şi vă ajută să economisiţi timp şi resurse de spălare.
Dovadă a calităţii aparatului sunt materialele. De exemplu tamburul e unul din inox care va ţine o veşnicie.
Aparatul are un consum relativ mic de energie deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică. Acest lucru e datorat în principal faptului că are un consum anual de energie de 174 kWh şi de 0,875 kWh în unele programe.
Nu e un aparat gălăgios deoarece la spălare are 61 dB, iar la centrifugare are 77.

Modelul acesta e pentru persoanele care vor să facă economie de spaţiu, resurse (timp, curent, apă), să aibă o spălare bună şi un produs fiabil. Venind de la brandul italian Candy avem certitudinea unui produs de îndelungă folosinţă care e uşor de folosit.

Te-ar mai putea interesa