Candy CS44 1382D3, maşină de spălat de 8kg cu clasa A3+

Maşina de spălat Candy CS44 1382D3 e una slim în ciuda faptului că are o capacitate mare de 8kg. Clasa de eficienţă energetică e A+++, lucru care se datorează motorului inverter şi Kilo Detector.
O astfel de maşină e pentru o familie cu 4-5 persoane care spală de câteva ori pe săptămână.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se comportă exemplar din toate punctele de vedere.
Cred că se vede din poză că aparatul e unul smart, lucru care presupune că poate fi controlat de pe un telefon inteligent prin aplicaţia simply Fi.


Păreri pro şi contra

Candy CS44 1382D3 vine cu Kg Detector care presupune că resursele sunt adaptate în funcţie de cantitatea de rufe. În felul acesta se economisesc resurse şi ne recuperăm în timp banii daţi pe aparat.
Caracteristica smart îţi oferă statistici, asistenţă vocală şi programe personalizate.
Centrifugarea se realizează la 1300 rotaţii aşa încât rufele să fie stoarse cât mai bine. Nivelul de zgomot la centrifugare e de 65 decibeli.
Are 16 programe printre care pentru lână, rufe delicate, bumbac şi sintetice.
Faţă de modelul CSS4 acesta are un nivel de zgomot scăzut şi funcţiile sunt uşor diferite.

Recomand acest mode deoarece are un consum mic de curent, e uşor de folosit şi are o fiabilitate bună. Electrocasnicele celor de la Candy nu pot fi comparate cu cele ale unor producători autohtoni (Arctic/Beko) deoarece au o istorie mai lungă şi sunt răspândiţi la nivel global prin diverse branduri.

Brandul e unul italian care e cunoscut pentru maşinile de spălat. Brandul e unul care are 75 de ani şi în momentul de faţă aparţine de Haier (brand asiatic care împreună cu Whirlpool face produse Hotpoint). În timp cei de la Candy au achiziţionat multe branduri (precum Hoover) din toată lumea reuşid să-şi diversifice portofoliul de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa