Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CS4 H7A1DE-S, uscător de 7kg cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Candy CS4 H7A1DE-S e unul avansat adresat persoanelor care vor ceva eficient energetic, de buget şi cu multe funcţii utile. Eficienţa energetică e dată de tehnologia de uscare mai avansată și cred că e unul dintre puținele modele cu pompă de căldură și eficiență energetică A+. Merită ales în special că are un design Slim, adică are o adâncime de numai 46.5 cm și nici nu cred că sunt altele care sunt atât de mici.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar aspectiv se prezintă bine… lucru sesizabil din imaginea de alături. De la distanţă nu deosebeşti un uscător de o maşină de spălat, dar dacă te apropii vezi că are acea grilă de aerisire pe unde este evacuat aerul. Din poză puteţi vedea că are un panou de comandă minimal, iar din acestă cauză poate fi utilizat de oricine.


Păreri pro şi contra

Candy CS4 H7A1DE-S este un uscător modern care consumă puţine resurse. Acest lucru se datorează dotărilor mai bune, iar pompa de căldură a devenit o alternativă bună la condensare. Cu alte cuvinte, e folosit atât aerul cald cât și cel rece pentru a usca rufele umede, iar țesăturile nu au de suferit.

Vine cu numeroase programe, dar nu le voi enumera pentru că le puteți găsi atât pe panoul de control cât și în manualul de instrucțiuni. Programul de uscare Anti Șifonare e perfect pentru rufele care trebuie călcate ulterior sau poate că nu mai trebuiesc călcate, ideea că voi fi mai puține cute.

Produsul de faţă se adresează persoanelor interesate de un aparat care să îi ajute să aibă mai mult timp liber precum şi să aibă haine gata de purtat într-un timp scurt. Se poate și amâna pornirea programului dacă nu aveți timp de el sau poate că nu vreți să dderanjați pe cineva.
Brandul Candy e unul popular, produsele sale fiind comercializate la nivel de continent. Fiabilitatea produselor de la acest brand e una bună deoarece au garanţie standard de 2 ani (extensibilă la mai mult), iar materialele folosite precum şi piesele sunt unele de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu