Candy CS4 1372D3/2, mașină 7kg cu clasa A+++

Candy CS4 1372D3/2 e un model apărut pe piața românească la început de 2017 și care se remarcă prin capacitatea mare de 7 kilograme și 1300 rotații. Multă lume se uită la capacitate și eficiența energetică, dar neglijează viteza de centrifugare. Aceasta e deosebit de importantă deoarece ajută în procesul de spălare și uscare a rufelor.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se prezintă bine și din punct de vedere tehnic.
Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum se prezintă vizual acest model. Se poate vedea că panoul de comandă e unul modern puține butoane și cu un display mare pe care e afișat timpul rămas și alte informații.


Specificații

Modelul Candy CS4 1372D3/2 e unul cu o capacitate maximă de 7 kilograme. Această capacitate de spălare depinde și de programul pe care îl alegeți.
La turații stă foarte bine întrucât e vorba despre 1300 turații, însă și acestea depinde de programul ales. Adică, poate funcționa cu mai puține turații.
E un model smart, dar acest lucru presupune doar conectivitate NFC. Funcția poartă numele de simpli-Fi și presupune descărcarea din memoria mașinii de spălat a unei aplicații. Cu ajutorul acestei aplicații puteți alege programul adecvat de spălare. Tot procedeul e similar cu cel am mașinilor Titan de la LG.
Vine cu un număr mare de programe, mai exact 16, iar printre acestea se numără și cele din smartphone.

Avantaje

Vine cu ceva similar Fuzzy Logic care are rol de detectare automată a cantității, iar în acest fel se fac economii substanțiale de energie.
Clasa de eficiență energetică e A+++, iar acest lucru înseamnă economii substanțiale de curent, fiind vorba de un consum anual de 175 kWh/an. Deci, o să vă recuperați banii dați pe aparat prin facturi mai mici la curent.

Concluzie

În cazul în care vă interesează un aparat care să spele bine o cantitate variabilă de rufe vă recomand acest model.
Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian fondat în anii 40. Este unul cu tradiție, iar aparatura sa e una de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa