Candy CS4 1172DE/1-S, mașină de spălat rufe cu programe rapide de spălare

În imaginea de jos vedem un model nou de la acest brand și care poate v-ar interesa deoarece are un preț bun și specificații competitive. Are un nume ceva mai greu de reținut, Candy CS4 1172DE/1-S, însă nu trebuie să-l rețineți pentru că oricum sunt o gamă largă de modele similare. Voi alegeți care vă place mai mult, însă cea de jos oferă o adâncime ceva mai mică, deci nu puteam avea așteptări să fie și foarte eficient. Din ce am observat, mașinile cu adâncime mai mare au și clasă energetică mai bună. Această regulă nu este universală, veți vedea și destule excepții atunci când sărim de un buget mai mare.

Un model Slim este perfect pentru cei care nu vor să o pună în bucătărie, adică va fi pusă eventual pe un hol, în dressing sau baie. Sunt și soluții incorporabile, precum Candy CBW 48TWME-S, dacă aveți mobilier potrivit pentru ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este de ajuns pentru familii deoarece capacitate de 7 kg poate fi de ajuns. Această valoare poate să difere de la un program la altul. La fel este și în cazul centrifugării care nu este foarte mare la aceasta – 1100 RPM. Caracteristicile ei tehnice sunt similare cu cele ale unui model cu lățime de 40 cm, doar că încărcarea este diferită și poate că nu v-ar plăcea să încărcați prin partea de sus.

Dacă nu ați mai avut o mașină de la Candy, probabil că nici nu sunteți familiarizați cu interfața sa. Butonul pentru selectarea programelor se află în dreapta, iar afișajul digital și funcțiile sunt în partea centrală. Hubloul este situat mai sus decât în cazul altor branduri, pentru a facilita încărcarea/descărcarea rufelor.

Este diferită de modelele altor branduri, iar anumite funcții chiar vor fi de folos: Kilo Detector, Easy Iron, pornire întârziată.

Concluzie

Candy CS4 1172DE/1-S are un consum și așa destul de mic, chiar dacă nu vedem cea mai bună clasă energetică (D), adică la 100 de spălări consumă doar 69 kWh (cele cu A consumă cu 20-30 mai puțin). Dacă spălați de 2-3 ori pe săptămână, atunci ar trebui să vă gândiți bine la cât de important este consumul.

Te-ar mai putea interesa