Candy CS4 1172D3/1-S, model slim de 7kg cu NFC

Candy CS4 1172D3/1-S e un aparat de generaţie nouă care are o capacitate de 7 kilograme şi diferite caracteristici care te ajută să speli eficient energetic şi bine. Capacitatea de încărcare e una ok din punctul meu de vedere şi din această cauză puteţi spăla pentru 4-5 persoane fără probleme… chiar dacă e recomandat pentru 3 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic italian. Din poza alăturată puteţi vedea că are un panou de comandă minimalist care va ajuta la o utilizare uşoară.
În opinia mea aparatul are un design foarte plăcut.


Păreri pro şi contra

Modelul CS4 1172D3/1-S de la Candy e unul care ocupă puţin spaţiu întrucât e considerat ca fiind slim cu nişte dimensiuni de 40x60x85 AxlxÎ cm. E un aparat care are cu vreo 10 centimetri mai puţin pe adăncime comparativ cu aparate similare.
Nivelul de zgomto e unul ok de 58 decibeli, iar din această cauză spălând nu o să deranjaţi pe cei care vor să se odihnească.
E un aparat smart prin faptul că are NFC. Acest lucru presupune că puteţi să controlaţi aparatul de pe telefon întrucât se pot încărca câteva programe suplimentare. Producătorul se laudă cu 56 programe pentru spălare… exagerat de multe.
Eficienţa energetică e la superlativ prin faptul că are clasa A+++, iar din această cauză ne vom recupera rapid banii (daţi pe aparat) prin facturi mici la curent.
Pentru economisire suplimentară de resurse acest aparat are „detector de greutate rufe”. În felul acesta aparatul consumă cu 70 procente mai puţină apă, curent şi timp.

Acest model e un pas important în a face aparatele cât mai eficiente şi smart. O să spălaţi pentru multe persoane cu un consum redus de resurse.
După cum am menţionat şi în rândurile de mai sus acest model e unul italian, fiind clar mai avantajos decât diverse produse asiatice întrucât calitatea pieselor e mult superioară. Acest lucru se traduce în fiabilitate crescută.