Candy CRCN6182LW

Candy CRCN6182LW e un aparat frigorific mare de culoare bej, iar prețul său e justificat de volumul mare, design și eficiență energetică. Bineînțeles fiecare producător oferă altceva în același buget, însă nu sunteți nevoiți să alegeți neapărat acest model. Caracteristicile sale sunt capacitate de 289 litri, clasa A+, sistemul de răcire No Frost, culoare bej și o înălțime de 185 cm. Deci vine într-o culoare destul de interesantă având în vedere că majoritatea vin pe alb și inox. Alternative pot să vină de la diverși producători deoarece fiecare producător oferă un model similar dar nu identic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că nu are mânere verticale ci integrate, iar culoarea e una potrivită iar partea din lateral e pe gri. În partea superioară se observă că are un ecran LED dar nu e vorba de un control electronic (ne arată doar temperatura de la interior).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea menționată sus e cea netă și e de 289 litri. Acest volum e împărțit astfel: 208 litri la frigider și 81 litri la congelator. Nu e dotat cu dozatoare ori control electronic avansat, dar are No Frost. Acesta scade consumul de energie deoarece se reduce formarea de gheață din congelator. Clasa A+ de eficiență energetică scoate în evidență consumul său care e e de numai 0.79 kWh la 24 ore.

La interior observăm că are rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, compartimente, iluminare iar congelatorul are 3 compartimente. Rafturile din sticlă arată mult mai bine decât cele din sârmă și se curăță mai ușor. Pe partea de design are: unși reversibile care se deschid standard spre dreapta, culoare bej, iluminare interioară și mânere incorporate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un sistem de răcire No Frost, volum destul de mare, consum mic de energie, design deosebit pe o culoare interesantă (bej/lemn deschis), afișaj LED și fiabilitate.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Candy CRCN6182LW e una dintre multele combine de pe piață, însă nu toate oferă sistem de răcire ca la acesta. Însă există sisteme de răcire similare care oferă cam aceleași avantaje, dar tot nu se compară cu acesta. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite pentru o așa combină, deci o puteți pune fără probleme în locul vechiului model. Se asortează perfect cu un mobilier pe maro deschis și nu numai.

Te-ar mai putea interesa