Candy CPG64SGX

Candy CPG64SGX e un model nou de plită incorporabil care s-ar potrivi perfect cu un cuptor incorporabil Candy FVP729XD, iar principalele atuuri ale plitei de față ar fi designul, materialul de calitate din care e făcută și poziționarea butoanelor. Nu cosă prea mult deoarece poate fi achiziționată la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar despre cum arată se poate vedea mai bine din imaginea alăturată.

Aspect

Puteți vedea că e un model de culoare inox cu grătare negre realizate din fontă. Butoanele sunt ușor accesibile, fiind poziționate frontal, iar aprinderea e una electrică. Astfel, o să puteți găti eficient și fără griji. Din păcate nu are suport pentru vase wok, dar dacă sunteți o persoană ingenioasă atunci cred că o să puteți găti mâncare asiatică fără probleme și pe această plită.

De sus
De sus

Caracteristici tehnice

Vine cu patru arzătoare alimentate pe gaz și aprinse în mod electric. Materialul grătarului e unul foarte rezistent, grilajul fiind unul dublu din fontă. Despre aprinderea electrică trebuie neaparat spus că e integrată în buton. Trebuia spus asta pentur a nu crea o oarecare confuzie deoarece la unele aragazuri există un buton suplimentar pentru aprindere.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e de 2 ani și poate fi extinsă mai mult cu garanția plus; e un model nou de la un brand cunoscut și apreciat; alimentarea e una cu gaz și de aceea nu trebuie să vă stresați cu facturile la curent; dimensiunile nu sunt deloc mari, având o lungime de 59.5 centimetri.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie ca la carte ai nevoie de electrocasnice incorporabile. Poate că un cuptor și o plită au un preț mai mare decât cel al unui aragaz, dar beneficiază de funcții care un aragaz normal nu le are. Cât despre utilizare, trebuie spus că modelul de față e foarte ușor de folosit. Dar, eu nu cred că cineva îl cumpără neaparat pentru cum poate fi utilizat, ci pentru „incorporabilitate”. Astfel, bucătăria arată foarte bine fără aparatură care să deranjeze vizual.

Lasă un comentariu