Candy CPG 64 SPB, plită incorporabilă gri cu arzător mare de 3.5 kW

O altă plită incorporabilă ieftină e aceasta – Candy CPG 64 SPB, și chiar dacă nu e pe culoarea dorită pentru a se asorta cu restul aparatelor (cuptor, hotă etc), nu aveți nevoie de un buget mare. Nu toate brandurile oferă soluții atât de ieftine dar concurența e destul de mare pe acest segment deoarece aragazurile nu mai sunt atractive. Chiar și cuptoarele au devenit destul de ieftine și variantele multifuncționale nu mai costă chiar atât de mult. 

Îmi plac mai mult plitele cu butoane frontale deoarece ajungi foarte ușor la ele, iar spațiul dintre arzătoarele e destul de mare (dimensiunile plitei sunt aceleași). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele două grilaje pot fi luate cu ușurință și nu mai e un singur grilaj deoarece ar fi fost prea greu. Astfel puteți curăța mai ușor plita fără a crea prea mult deranj. Nu trebuie să folosiți toate arzătoarele, unele arzătoare vor fi inactive și deasupra lor se poate pune mâncarea la răcit. Alte plite oferă alte tipuri de grătare însă nu sunt la fel practice, la aceasta nu mai trebuie să ridicați vasul dacă e gata preparatul, ci îl trageți deasupra unui arzător inactiv.

Ocupă spațiu pe blat că doar e o plită clasică de 60 cm și mai sunt cele de cu 2 arzătoare dacă vă interesează ceva compact.

Păreri pro și contra

Prețul foarte mic îl recomandă și să nu uităm de faptul că e una dintre cele mai puternice modele de pe piață. Chiar dacă nu se pot spune prea multe despre acest model, oferă un randament ceva mai mare decât o plită electrică, însă depinde și de posibilități. Arzătorul normal și cel mediu sunt destul de utile atunci când nu aveți vase foarte mari și până acum eram obișnuiți cu două arzătoare normale. Aceasta arată foarte bine montat pe blatul din bucătărie și o puteți plasa unde doriți deoarece nu e o regulă să fie peste cuptor.

Candy CPG 64 SPB poate fi folosită cu ușurință deoarece panoul de control e simplu, ca la multe alte plite și aprinderea arzătoarelor se face prin apăsare+rotire.

Te-ar mai putea interesa