Candy CO41072, mașină de spălat rufe 7kg

Candy CO41072 e o mașină de spălat rufe reușită ținând cont de preț, caracteristici și design. Designul ei e destul de plăcut și e unic pentru acest brand. Performanțele sale sunt date de caracteristicile principale, cum sunt: capacitatea de încărcare, centrifugare și tehnologii. În acest buget, alternativele sunt multe dar trebuie să țineți cont și de caracteristicile principale ale aparatului. Chiar dacă e accesibilă, e dotat cu control electronic și se poate observa acel ecran digital de dimensiuni reduse. Se adresează celor cu cerințe puține și nu vor un panou de control prea complicat.

După cum am precizat mai sus, prețul e destul de atractiv pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea ei se face prin partea din față iar acestea au o capacitate ceva mai mare decât cele cu încărcare superioară. Capacitatea de încărcare maximă a acestui model e de 7 kg, dar puteți spăla și pe jumătate dacă alegeți un program corespunzător (mai scurt). E un model slim adică cu adâncime ceva mai mică – 40 cm (cu 10-20 cm mai îngustă decât modelele obișnuite). Ecranul LCD de pe panou nu e unul mare deci nu poate afișa prea multe informații (timpul rămas până la finalizarea programului).

Pe partea de centrifugare are 1000 rpm deci rufele vor fi storse destul de bine însă nu perfect (există modele și cu 1400 RPM). Clasa de eficiență energetică e A+ și chiar dacă nu e cea mai bună, consumul într-un program standard e de 1.25 Kwh. Are cele mai uzuale programe de spălare: rapid. lână, mix, spălare cu apă rece etc.

Pe panoul de control puteți seta o viteză de centrifugare și mai mică dacă vreți să economisiți energie ori țesăturile sunt mai subțiri. Are și funcție Fuzzy Logic, sistem detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor și programare întârziată. În funcție de cantitatea de rufe introdusă în interior. mașina se adaptează dar ar mai bine să alegeți voi un program corespunzător. Alte caracteristici ar fi: un tambur de 50 l, cuvă cu Silitech, tambur din oțel inoxidabil și finisaj exterior alb.

Plusuri: are un consum mic de energie, capacitate mare de încărcare, zgomot redus în timpul spălării, model îngust și programe suficiente.
Minusuri: pe partea de centrifugare se putea mai bine.

Candy CO41072 e un aparat electrocasnic mare care ocupă spațiu la fel ca oricare alt electrocasnic și alături de aceasta puteți lua un uscător de rufe cu capacitate similară.

Te-ar mai putea interesa