Candy CMIOUS 5142WH, congelator cu capacitate de înghețare 8kg

Congelatorul Candy CMIOUS 5142WH oferă ceva mai mult decât altele în același preț și se vede din poza de prezentare. Are o singură ușă care se deschide ușor cu ajutorul mânerului clasic de culoare argintie. Nu cred că vă interesează foarte mult cum arată, ci mai degrabă vă interesează cât e de eficient și performant. Toate aparatele frigorificele noi au eficiență energetică A+, care se reflectă în factura de la energie.

Sertarele sunt generoase și se vede din poza de jos, pentru că acestea sunt transparente și în partea de sus se pot pune pizza, înghețată sau alte alimente cu ambalaj mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul consumă puțin deoarece are eficiență energetică A+ ca multe alte modele noi apărute. Volumul net al aparatului e satisfăcător pentru cât costă, adică are 166 litri și nu toate branduri oferă atât de mult volum. E vorba de un producător cu experiență și puteți alege cu încredere o variantă de la acesta chiar dacă nu sunt foarte multe, cea de sus mi se pare a fi ideală pentru că are un volum generos.

Păreri pro și contra

Capacitatea de congelare e una mare și va fi apreciată de cei care au un congelator mic la frigider sau combină. Performanțele cresc la variantele mari dar nu e o regulă care se respectă de fiecare dată. Bineînțeles, se pot pune o mulțime de alimente în el dacă au fost deja congelate. Congelatoarele au dimensiuni reduse față de lăzile frigorifice și nu vor ocupa spațiu mult dacă avem o cameră mică, însă interiorul nu e iluminat și totul e compartimentat. Avantajele sale sunt evidente și cred că le știți deja, plus că fiecare model e diferit. A fost realizat din materiale de bună calitate și se vede din pozele de prezentare.

Candy CMIOUS 5142WH are un design plăcut care îl regăsim la multe alte modele de la acest brand pentru că e simplu, iar mânerul e bine evidențiat. Poate fi pus într-o cămară sau chiar și în bucătărie dacă nu v-ar deranja, iar nivelul de zgomot e redus.

Te-ar mai putea interesa