Candy CMG20M

Dacă te interesează un cuptor cu microunde ieftin, dar și bun atunci îți recomand acest Candy CMG20M deoarece vine la un preț bun și are un volum de 20 de litri care e unul mediu. Eu aș recomanda acest electrocasnic în special acelora care au o familie mică înspre medie ca și în cazul modelului CMG25DCS. Prețul e unul foarte mic și de aceea cred că nu o să găsești nimic la un preţ bun Vezi prețul special de azi → cât costă acest model.

Poze

Candy CMG20M e un model clasic de la Candy și are un aspect retro, dacă se poate spune așa. Panoul de comandă e ușor de folosit deoarece e vorba despre unul de tip mecanic cu două butoane. Nu se prea vede din poza sa, dar are grill care normal că are o putere superioară grill-ului fiind de peste 700W.

Aparatul

Specificaţii tehnice

CMG20M vine cu funcția de dezghețare și are și multe nivele de putere, adică 5 care vă vor ajuta să faceți mâncarea după placul dumneavoastră. Cum se poate observa din imaginea de sus, culoarea electrocasnicului e albă și o să se integreze destul de bine în bucătăria dumneavoastră din această cauză. Greutatea aparatului e de 11 kilograme și ceva și asta o să vă ajute deoarece o să-l puteți muta ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; arată foarte bine; vine cu un accesoriu cum e un suport rotund de 24 centimetri ca diametru; are un raport dintre preț și calitate foarte bun; puterea grill-ului e de 900W și această facilitate (grill-ul) o să vă ajute să preparați ceva bun chiar dacă afară e vreme urâtă.
Contra: putea veni cu ceva mai multe facilități, dar asta îi ridica prețul.

Concluzie

Candy CMG20M e un model foarte bun pentru acele persoane care vor un electrocasnic ieftin cu care să-și facă treaba. Chiar dacă prețul e mic trebuie știut că asta nu are un efect negativ asupra garanției ori fiabilității aparatului deoarece acest cuptor are 2 ani garanție și e ușor de întreținut. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are două butoane mari, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți apela chiar și la manualul său de instrucțiuni.

Lasă un comentariu