Candy CMG2071M

Candy CMG2071M este un cuptor cu microunde apărut în 2012 și care se recomandă cu caracteristicile sale tehnice de top cum ar fi puterea de 700W, capacitatea de 20 litri, grill-ul cu putere de 900W și greutatea deloc mare. Prețul nu e deloc mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pentru undeva la 40 de lei în plus puteți beneficia de o garanție de maxim 4 ani. Se poate spune că e o variantă mai accesibilă a CMG25DCS care e tot un cuptor de la Candy, dar costă aproape dublu.

Poze

Candy CMG 2071M e un model de culoare albă care poate fi amplasat unde doriți cu un efort minim deoarece are o greutate mică. Pentru comandarea sa sunt disponibile două butoane rotative și după acest lucru vă puteți da seama că e vorba despre un cuptor cu un panou de comandă mecanic.

Candy CMG2071M
Aparatul

Specificaţii tehnice

Candy CMG 2071 M e un model cu performanțe medii deoarece puterea sa de 700 W e una medie. Această putere nu trebuie confundată cu cea a grătarului care are 900W. Puterea cuptorului poate fi adaptată nevoilor dvs. și având 6 nivele de putere puteți seta nivelul care îl doriți. Nu vine cu rotisor, dar nici nu știu dacă aveți nevoie de o facilitate care să crească inutil prețul electrocasnicului.

Păreri pro şi contra

Pro: designul este unul plăcut și cred că se va integra foarte bine în bucătăria dumneavoastră; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; comandarea se realizează rapid prin intermediul a două butoane care compun un panou de comandă mecanic; are grătar cu care puteți  prepara grătare atunci când afară vremea nu permite acest lucru; vine cu un accesoriu, mai exact cu un suport de diametru 24,4 centimetri; cele șase nivele de putere o să vă ajute să preparați pizza sau ce mâncare faceți după bunul plac.
Contra: analizându-i prețul și caracteristicile chiar nu am nimic negativ de comentat.

Concluzie

Dacă nu prea ești acasă ori ești o persoană care nu vrea să piardă mult timp cu preparatul mâncării atunci un astfel de cuptor pe microunde cred că ar fi pentru tine. Multă lume e de părere că poate înlocui cu succes un aragaz, mai exact cuptorul unui aragaz și trebuie spus că și eu susțin această idee.

Te-ar mai putea interesa