Candy CMDDS 5142WN, frigorific clasa F cu Sky LED

Dacă o combină frigo e prea mare atunci poţi merge pe varianta Candy CMDDS 5142WN care e un frigider cu două uşi. Acesta are o înălţime de 143 centimetri, iar capacitatea e de 204 litri. Corespunde noilor standarde în domeniul eficienţei energetice, iar din această cauză îi este atribuită clasa F.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Costul de achiziţie e unul mic deoarece e un model clasic fără No Frost, Multiflow sau dispenser de apă.
Din imagine puteţi vedea că e un model de culoare albă cu uşi reversibile.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Candy CMDDS 5142WN e unul cu parte frigider formată din 3 rafturi (tot atâtea pe uşă) şi compartiment legume. Partea de congelator are două compartimente care pot fi transformate în unul singur.
În titlu scriam că are Sky LED, acesta e un sistem de iluminare care va face alimentele mai vizibile. Comparativ cu iluminarea convenţională, cea cu LED e mai economică şi se va vedea pe facturile la curent.
Putem spune că are panou de comandă, fiind vorba despre un selector mecanic situat în frigider care permite reglarea temperaturii.

Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 143x55x55 îxlxa cm, iar greutatea e de doar 40kg.
Cum scriam mai sus, acest aparat are clasa F consumul energetic fiind de circa 217 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci autonomia e de 15 ore (pe site-urile unor magazine scrie 13 ore). Ar mai trebui să adaug faptul că vechea clasă energetică e A+.

De final pot scrie că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat uşor de folosit şi care să se integreze perfect în bucătărie. Nu vine cu tehnologii moderne, dar cest lucru probabil că nu vă interesează la un aparat sub 1000 lei.

Te-ar mai putea interesa