Candy CMDDS 5142W, frigider clasa A+

Candy CMDDS 5142W este un frigider tradițional cu o capacitate de stocare mare de 204 litri și o eficiență energetică clasa A+. Un model precum acesta se adresează celora interesați de un frigorific care să nu ocupe prea mult loc întrucât are o înălțime de 143cm.

Acest frigorific are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Iar, pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine de la un brand de renume. Despre Candy trebuie știut că e un brand italian localizat în apropierea Mialanului.


Pro

Modelul acesta Candy CMDDS 5142W e unul care nu doar arată bine, ci care are o compartimentare bine realizată așa încât să poată stoca (ține la păstrat cât mai multe alimente). În acest fel partea de congelator are 40 litri, iar cea a frigiderului are 164 litri (fiind împărțit de 3 rafturi).
Consumul energetic e de circa 217 kWh pe an, iar acestui consum îi corespunde clasa A+. Având o eficiență energetică așa de ridicată o să economisim bani și ne recuperăm investiția (banii dați pe el).
Dimensiunile sunt undele reduse, iar în acest fel nu ocupă prea mult loc… după cum ziceam mai sus. Vorbim despre 143x55x55 (ÎxLxA în cm).
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie să știți că acest aparat are autonomie fără curent de 15 ore, iar în acest fel alimentele nu se vor altera.

Contra

Din păcate acest frigider nu beneficiază de No Frost, iar din această cauză are un cost așa de scăzut. Dezghețarea frigiderului se realizează automat, iar a congelatorului manual.
Nivelul de zgomot e unul normal de 40 dB, dar eu zic că se putea și mai bine. Oricum, 40 decibeli e o valoare care nu deranjează.
Nu este dotat cu uși reversibile, deci deschiderea e doar înspre dreapta.

Concluzii

Dacă sunteți la buget, adică aveți mai puțini bani de dat pe un frigorific atunci vă recomand acest model de la Candy. Nu e cu nimic mai prejos comparativ cu electrocasnicele nemțești (Bosch, Hansa etc) și costă mai puțin.

Lasă un comentariu