Candy CM 3352 W, combină cu congelator compartimentat

Combina frigorifică Candy CM 3352 W are un volum generos care va fi apreciat de cei mai mulți dintre voi, dar și felul în care e organizat interiorul. E un aparat frigorific alb cu mânere orizontale și integrate, astfel designul e mai minimalist. Bineînțeles, aspectul aparatului e influențat și de preț, iar modelele mai mari pot oferi ceva în plus. Veți fi mulțumiți de ea pentru că are numeroase suporturi pe ușă și rafturi bine împărțite. Cu alte cuvinte, puteți pune la fel de multe alimente ca în oricare altă combină.

Exteriorul și interiorul arată bine, adică e vorba de un design simplu și organizarea e foarte bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul are uși cu deschidere standard spre dreapta și mânerele orizontale au o formă plăcută. Avem loc și pentru ouă, iar locul ideal e pe ușă în suportul superior. Aparatul poate funcționa multe ore și fără curent, autonomia atingând 19 ore. Chiar și în cazul unei pene de curent nu trebuie să vă îngrijorați.

Congelatorul e mic, dar numărul de sertare rămâne – 3, capacitatea sa de congelare e de maxim 3 kg pe zi. Se pot pune mai multe kilograme de alimente în acesta dacă au fost deja congelate.

Păreri pro și contra

Cele trei sertare ale congelatorului au dimensiuni modeste și sunt transparente, pentru a putea vedea interiorul. Consumul de energie e mic și de aceea aparatul are o clasă energetică A+. Aceasta poate fi mai bună la aparatele mai mari pentru că se folosesc de tehnologii de răcire avansate. Rafturile pot fi aranjate pe diverse niveluri pentru a putea pune chiar și un tort sau vas înalt la interior. Compartimentul din frigider e dedicat legumelor și fructelor, pentru a rămâne proaspete o perioadă mai lungă. Interiorul e iluminat cu ajutorul ei unei lămpi LED, astfel că totul e foarte vizibil.

Frigiderele ocupă mai mult spațiu dacă discutăm de același volum pentru că nu sunt atât de înalte. Candy CM 3352 W e un model cu lățime de 55 cm deci poate fi pus în locul vechiului frigider sau poate vreți să renunțați la un aparat mai mare pentru a remobila bucătăria.

Te-ar mai putea interesa