Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CLG64SPN, plită cu aprindere electrică

Candy CLG64SPN e o plită pe gaz din categoria premium deoarece aprinderea electrică e una integrată în fiecare buton. E un model durabil deoarece e realizat din materiale de calitate… grătarele sunt realizate din oțel.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e complet negru (în opinia mea, culoarea neagră se potrivește cu mobilă de orice culoare fiind o culoare/nuanță neutră). Panoul de comandă e poziționat în partea dreaptă. Se poate observa că acesta e dotat doar cu 4 butoane, aprinderea fiind integrată în fiecare buton.


Păreri pro și contra

Brandul care realizează aceste plite e unul european, mai exact din Italia, iar în felul acesta beneficiem de un aparat care e conform cerințelor europene.
Plita Candy CLG64SPN e un aparat sigur în exploatare deoarece are siguranță în cazul în care se întrerupe accidental alimentarea cu gaz.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică de 58x51x33, iar de acestea trebuie ținut cont atunci când instalați aparatul în mobilă. Alte dimensiuni care te-ar interesa sunt 56×48 pentru nișa de instalare.Vă dați seama că instalarea nu e deloc complicată deoarece vorbim despre un aparat cu o greutate redusă care se leagă la curent monofazic.
Avantajele unei plite incorporabile + cuptor incorporabil față de un aragaz ar fi că arată mai bine, facilitățile mai multe și utilizarea versatilă.
E dotată cu 4 inele concentrice care ajută la distribuirea căldurii într-o formă cât mai uniformă atunci când folosim vase mari.
Din păcate nu vine cu arzător de tip wok, dar are un arzător mare de 2,7 kW.
Poziționarea laterală a butoanelor poate să-i încurce pe cei cu mâini scurte, adică pe cei mai scunzi de statură.

Verdict

Dacă vă interesează o plită de culoare neagră atunci acest model ar fi recomandarea mea. Asta deoarece pe lângă fiabilitate (garanția e de la 2 la 5 ani) beneficiem de un produs cu brand foarte cunoscut. Candy există de zeci de ani și se recomandă prin produse de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu