Candy CLG64SGX, plită argintie cu arzătoare pe gaz

Plita argintie din poza de jos se numește Candy CLG64SGX și are, evident, arzătoare pe gaz cu grilaje realizate dintr-un material durabil – fontă. Variantele mai accesibile nu oferă multe caracteristici speciale, dar veți avea aprindere electrică la buton, adică apăsați și rotiți butonul pentru a aprinde acel arzător. Sunt aragazuri care oferă această caracteristică la plită, dar sunt foarte puține și nu înțeleg de ce pentru că ușurează utilizarea sa. Revenind la plita de jos, panoul de control e poziționat diferit față de majoritatea plitelor, dar nu cred că v-ar deranja faptul că e pe lateral și nu în față.

Plitele mai scumpe pot avea butoane cu finisaj mai elegant, dar depinde și de preferințe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am zis sus aragazurile nu sunt chiar așa de avansate când vine vorba de funcții care ușurează viața de zi cu zi. Ideea e că e mai ușor să aprinzi un arzător cu o singură mână decât să apeși un buton cu cealaltă sau să folosiți o brichetă.

Plitele mai vechi aveau un singur grilaj și era greu să-l iei jos, de aceea plitele noi au două sau chiar 3 grilaje care pot fi demontate ușor. Nu lipsește siguranța care oprește alimentarea la stingerea flăcării pentru că e o dotarea standard.

Păreri pro și contra

Zonele de gătit sunt cele clasice și puterea de încălzire totală instalată e satisfăcătoare – 7,1 kW. La capitolul dimensiuni, aceasta e la fel ca și restul, doar că arzătoarele sunt poziționate puțin mai diferit. Oricum, când decupați din blat trebuie să știți că țineți cont de dimensiunile nișei care sunt menționate în instrucțiunile oferite. Se instalează ușor dar nu ca și un cuptor pentru că acel aparat are nevoie doar de corpul standard (toate cuptoarele au aceleași dimensiuni).

Candy CLG64SGX e un aparat modern care poate fi pus doar într-o bucătărie modernă și nu trebuie să fie foarte scump, că doar vă doriți și un cuptor multifuncțional alături de aceasta. Acel cuptor ar trebuie să fie de la același brand dar nu e obligatoriu dacă nu vă convin cuptoarele disponibile.

Te-ar mai putea interesa