Candy CIO 225E, frigider incorporabil alb

Frigiderul incorporabil Candy CIO 225E e unul destul de încăpător și se vede din poza de jos. Designul nu are mare importanță atâta timp cât discutăm de o variantă incorporabilă. Costă cam la fel de mult ca un model similar dar cu design standard. Nu are sens un aparat prea mare dacă nu aveți multe alimente de conservat. Poate că aveți un congelator special pentru alimente congelate, iar în acesta veți pune dar înghețată și câteva pungi de legume.

La interior se poate vedea congelatorul care e destul de compact că doar aparatul are o singură ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model oferă un volum ne satisfăcător pentru dimensiunile sale – 200 litri, din care congelatorul are destul de puțin. În partea de jos puteți pune legumele sau fructele proaspete pentru a fi conservate ceva mai bine. Consumul de energie e undeva la 204 kWh și e destul de redus, motiv pentru care are o clasă de eficiență atât de bună – A+.

La interior se văd rafturile care pot fi puse pe diverse nivele pentru a face loc chiar și vaselor mai mari. Fiind un congelator mic, capacitatea de congelare nu e foarte mare dar o consider decentă – 2 kg la 24 ore. Poate că veți introduce alimente deja congelate, atunci acea capacitate chiar nu mai are importanță.

Păreri pro și contra

E vorba de un model silențios care oferă mult spațiu pe rafturi, dar puteți ajusta rafturile în funcție de necesități. Rafturile din sticlă sunt ajustabile și veți găsi destule suporturi pe ușa frigiderului. Congelatorul din partea de sus își face destul de bine treaba doar că nu e foarte performant. Aveți toate motivele să optați pentru un astfel de aparat, iar variante mai mari pot oferi performanțe mai bune sau chiar niște dotări în plus.

Candy CIO 225E e un aparat electrocasnic destul de reușit și pentru care aveți nevoie de un corp pentru incorporare, după cum e menționat în manualul său sau în anumite imagini. Aparatele incorporabile se integrează mai bine în mobilier, dacă e să le comparăm cu cele standard.

Te-ar mai putea interesa