Candy CI 640 C, plită cu inducție și 4 zone de gătit

Plita incorporabilă Candy CI 640 C e una destul de avansată datorită tehnologiei de încălzire – inducție. Deci, randamentul e destul de mare în cazul acestui model și pot spune că e peste cel al unei plite pe gaz. Poate fi alternativa mai comodă la o plită clasică și care are o suprafață netedă pe negru. Dacă sunteți o persoană mai pretențioasă pentru că gătiți mult pe plită, atunci ar trebuie să alegeți o plită cu putere mai mare. Oricum, puterea totală a plitei e destul de mare pentru că nu are arzător mic, ci trei arzătoare normale.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control touch și zonele de gătit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suprafața plitei e realizată din sticlă vitroceramică și se curăță ceva mai diferit față de una clasică. Are 4 arzătoare dispuse clasic și e suficient de mult spațiu între ele pentru a putea manevra ceva mai bine vasele. Mai toate aparatele cu control touch dispun de opțiunea de blocare interfață pentru a nu apăsa accidental (protecție copii).

Temperatura zonei de gătit se poate seta prin apăsare și la alte plitei mai scumpe, poate fi un glisor. Bineînțeles, e mai ușor cu un glisor dar depinde și de preferințele fiecăruia. Chiar dacă nu are arzător mic, plita e la fel de mare și nu va ocupa mai mult spațiu pe blat.

Păreri pro și contra

Plita aceasta se potrivește în orice bucătărie, iar dacă nu aveți un cuptor deja, puteți opta pentru unul cu multe funcții și dotări. Aveți toate motivele să optați pentru o plită cu inducție, în special că randamentul e ridicat și doar vasele se încălzesc (plita e rece). Astfel, consumul de energie e destul de scăzut și timpul de preparare e scurtat.

Candy CI 640 C e doar unul dintre numeroasele variante oferite de un brand cu experiență în domeniu și nu văd de ce ați alege un clasice. E adevărat că pe o plită electrică clasică se pot pune și vase numeroase indiferent de materiale, pe când la cele cu inducție trebuie doar vase feromagnetice.

Te-ar mai putea interesa