Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CHW6BRX, plită argintie cu grătare oțel emailat

Plitele incorporabile pe gaz ca aceasta Candy CHW6BRX nu costă foarte mult și se potrivesc alături de orice cuptor argintiu sau negru. Cele electrice pot costa mai mult și nu au același randament, motiv pentru care mâncarea gătită nu va avea același gust. Dacă frigeți mâncare, e bine să vă folosiți de arzătoare pe gaz și cu un buget mai mare puteți avea chiar și un arzător Wok. În plus, o plită mai performantă are și o putere totală instalată ceva mai mare.

Din poza de jos se vede că arată ca și cea cu grătare din fontă, însă nu știu cât de relevant e acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plitele pe gaz arată diferit față de cele pe electrice, însă sunt și variante scumpe care au sticlă neagră. Cea de sus e realizată din alte materiale și grătarele din oțel permit mutarea ușoară a vaselor de pe un arzător pe altul. Poate că sunt și alte plite care oferă un arzător mare în partea din față, însă poziționarea acestuia nu cred că v-ar interesa foarte mult cât timp nu-l veți folosi prea des.

Arzătoarele sunt puternice, însă e loc de mai bine la cel mare pentru că e de 2.5 kW. Bineînțeles, mărimea sa poate afecta puterea maximă de ardere.

Păreri pro și contra

Discutăm de o plită nu foarte lată și ceva mai mari pot fi cele cu 5 arzătoare, adică au în mijloc un arzător Wok puternic. Arzătoarele se aprind ușor ca la multe plite pentru că aprinderea electrică integrată a devenit una standard. Chiar și siguranța e o dotare standard și aceasta întrerupe alimentare după ce se stinge flacăra. Plita arată destul de bine cu un finisaj argintiu și grătare de culoarea neagră. Nici nu cred că există plite cu grătare pe alte culori, însă pot fi realizate din fontă.

Candy CHW6BRX e un aparat care se incorporează pentru a economisi spațiu în bucătărie și veți pierde doar spațiu pe blat. Dacă țineți să aveți cât mai mult spațiu pe acesta, alegeți un aragaz sau o plită cu mai puține arzătoare (două).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu