Candy CHW6BRBB, avantajele acestei plite pe gaz

Plita încorporabilă Candy CHW6BRBB e una cu 4 arzătoare și face parte din gama Smart. Acest lucru presupune un design minimalist și simplu. O astfel de plită e pentru acele persoane care doresc o plită tradițională ușor de folosit.

Acest incorporabil vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », ia pe acești bani primim un aparat simplu, dar ușor de folosit.
Din poză se poate vedea că e un aparat complet negru așa încât să se integreze aspectiv în orice mobilier și încăpere, indiferent de culoarea acestora.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Candy CHW6BRBB e unul sigur prin faptul că deține dispozitiv de siguranță pentru fiecare arzător. Iar, pe lângă acest lucru are și o construcție solidă, fiind fabricat din inox.
Multă lume întreabă de ce ar trebui să aleagă o astfel de plită dacă există alternative pe curent (vitroceramice sau pe inducție). Pe scurt, răspunsul e că în felul acesta nu e nevoie de un branșament special la curent, iar alimentarea cu gaz se poate face chiar și de la butelie.

  • Cost mic de achiziție
  • Construcția e una solidă, având la bază inox și grilaj din fontă
  • Aspectul e unul clasic, la fel fiind și funcționarea.
  • Nu are arzător wok, dar are un arzător de mare putere de 2,7 kWh.

Pe piață există modele similare, dar acesta e recomandarea mea întrucât vine de la un producător italian și e ușor de folosit. Pentru o utilizare familiară are panou de comandă mecanic format din 4 butoane.
Despre producătorul Candy trebuie să scriu că există de 77 ani și că e deținut de Haier. Acesta din urmă are fabrică în țara noastră.

Sper că acest scut review v-a a reușit să vă convingă de faptul că această plită încorporabilă ieftină își merită banii.

Te-ar mai putea interesa