Candy CHW6BR4WGTWA, plită rustică albă

Plitele incorporabile sunt de multe tipuri și pot fi clasificate chiar și după design: clasice, moderne și rustice. Modelul Candy CHW6BR4WGTWA e unul retro/rustic și e evident după finisaje și culori. Restul bucătăriei trebuie să fie tot în acest stil, iar aici mă refer la bucătărie și aparatele pot fi chiar și complet incorporabile. Nu e o regulă, dar voi puteți alege cuptorul de la un alt brand însă și acest producător oferă variante interesante. Cele pe alb cu timer analog arată foarte bine și sunt câteva modele.

Butoanele arzătoarelor sunt de o culoare diferită și iasă în evidență destul de bine, restul plitei fiind albă și grilajele sunt negre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul plitei e mecanic la plitele pe gaz și doar la cele electrice vedem un control complet touch cu timer și funcții speciale. Prețul e foarte atractiv pentru ce oferă și cum arată, iar plitele electrice cu același randament pot costa și de 2 ori mai mult (mă refer la cele cu inducție).

Arzătoarele sunt puternice, adică cel Wok e de 4 kW, iar cel de lângă el e de 2.5 kW. În față avem arzătorul mic de 1 kW și cel normal de 1.7 kW, acestea fiind și cele mai des folosite arzătoare. Cu alte cuvinte, puterea instalată e una mare și nu o găsiți la late plite pe gaz.

Păreri pro și contra

Mărimea ei e aceeași ca la oricare altă plită, deci s-ar putea să puteți înlocui fără probleme vechiul model cu unul mai elegant și să nu trebuiască să faceți alte modificări. Are 4 arzătoare diferite și se vede că diametrul lor variază, astfel că și puterea diferă. Cel mai mare arzător e de tip Wok adică avem un inel de ardere în plus și vasele sunt încălzite mai uniform. CU alte cuvinte puteți găti în stil asiatic cu acea tigaie cu același nume, poate vreți să folosiți o tigaie grill sau poate să gătiți mai mult și repede.

Candy CHW6BR4WGTWA se instalează ușor pe blat dacă respectați dimensiunile secțiunii și trebuie alimentată la gaz și la o priză pentru că aprinderea e electrică.

Te-ar mai putea interesa