Candy CHSBSV 5172X, side by side pe inox la un preț foarte bun

Side by side-urile sunt tot mai atractive ca preț deoarece sunt producători care oferă și soluții de buget pentru unii utilizatori. Candy CHSBSV 5172X este un model care l-aș alege deoarece este vorba de un brand popular și cu experiență în domeniu. Bineînțeles, nu avem cea mai mai variantă de la acesta, dar sunt și alternative la cel de jos cu volum de peste 500 litri. Este loc pentru sticle mari pe ușa frigiderului și rafturile permit amplasarea de recipiente mari.

Nu trebuie să cheltuiți foarte mult deoarece și acesta este un aparat modern cu design minimalist. Mânerele verticale sunt integrate și chiar îmi plac astfel de mânere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Datorită sistemului de răcire avansat numit No Frost, care e prezent la tot mai multe aparate de top, tot aparatul beneficiază de dezghețare automată. Vedem că volumul aparatului nu este împărțit în mod egal între acele două compartimente principale – frigider și congelator. Frigiderul e mai mare pentru că va fi încărcat cu alimentele mai multe și care vor fi consumate în perioada următoare. Avem loc în sertarul de jos pentru multe fructe și sunt conservate o perioadă îndelungată.

Păreri pro și contra

Un aparat frigorific mare oferă și un congelator pe măsură, doar partea de jos e cu sertare, în partea de sus fiind rafturi și suporturi. Are un consum mic de energie că doar are clasă energetică A+, un sertar mare pentru fructe/legume, tehnologie de răcire No Frost, un congelator performant, un interior spațios și un design atrăgător. Sunt multe motive pentru a alege un astfel de aparat și cu siguranță nu veți mai avea nevoie de altul.

Candy CHSBSV 5172X reprezintă o investiție bună și se adresează celor care au o bucătărie mare sau o familie mai numeroasă și nu se pot mulțumi cu un frigider sau o combină clasică. Side by side-ul are cel mai elegant design și se vede din pozele de prezentare, iar panoul de control touch e bine evidențiat. Pictogramele ușurează interacțiunea cu aceasta și se poate seta foarte ușor temperatura dorită.

Te-ar mai putea interesa