Candy CHSBSO 6174B, combină pe negru cu No Frost

Candy CHSBSO 6174B e un frigorific mai special ca aspect și funcționalitate deoarece e un side by side. E pentru o familie numeroasă ori pentru cineva care vrea să aibă suficient spațiu pentru a-și organiza produsele puse la păstrare.

Modelul acesta vine la preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un apparat de la un producător Italian care aparține de Haier (are fabrică și în țara noastră). Se poate vedea din imaginea de alături că acest aparat are un design minim, dar modern în același timp.

Păreri pro și contra

Modelul Candy CHSBSO 6174B e unul cu o capacitate mare de 532 litri așa încât să aibă suficient spațiu și compartimente pentru alimentele dvs. Mai exact are frigider cu 5 rafturi și 4 rafturi pe ușă. Iar, congelatorul e unul cu două compartimente Întrucât e un aparat side by side spațiile de depozitare menționate mai sus sunt înmulțite cu 2 deoarece are două uși în stil american.
Există mai multe motive pentru care acest model ar fi recomandarea mea:

  • Are un consum rezonabil de electricitate, fiind vorba despre clasa E cu un consum anual de 313 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci acest aparat beneficiază de o autonomie de funcționare de 9 ore.
  • Sistemul de răcire e unul avansat, fiind vorba despre No Frost la congelator și frigider. Acest lucru presupune că aparatul nu trebuie dezghețat.
  • Aspectul e unul plăcut întrucât e un aparat de culoare neagră cu un design minim. Pe ușă nu vei vedea dispenser de apă, dar vei observa un panou comandă modern care e amplasat să se vadă discret.
  • Costul de achiziție e unul modic, fiind puțin mai mare decât al unei combine de dimensiuni mari.

Modelul acesta e unul pentru acele persoane pretențioase care vor un aparat cu multă tehnologie utilă, dar ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa