Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CHG6BRX, plită incorporabilă argintie cu grătar fontă

Plita incorporabilă Candy CHG6BRX e una accesibilă pentru că nu sunt folosite prea multe tehnologii sau materiale scumpe, dar vine cu aprindere electrică de tip One Touch. Cu alte cuvinte, e de ajuns să apăsați și să rotiți butonul pentru a prinde arzătorul dorit. E nevoie doar de o singură mână și e foarte simplu ca și la o plită electrică. Aragazurile nu prea oferă astfel de funcții și de aceea mulți preferă incorporabilele peste aparatele clasice.

Din poza de jos se vede că panoul de control e echipat cu butoane de aceeași culoare, dar nici nu trebuie să iasă atât de mult în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Grătarele sunt împărțite pe mijloc și nu sunt individuale cum am văzut la cele cu suprafață din sticlă. Arzătorul mare nu mai e în față ci e în spate și cred că e mai bine așa pentru că veți pune un vas mare pe el și nu vreți să vă deranjeze în timp ce fierbe o supă. În acest preț nu vă puteți aștepta să aibă mai multe inele de ardere cum au cele Wok sau o putere de ardere foarte mare.

Spun asta pentru că e de 2500 W și poate că sunteți mulțumiți de această putere, în special dacă folosiți mai des cuptorul pentru anumite rețete. Plitele sunt cam la fel în ca că vă gândiți să înlocuiți un model mai vechi cu cel de sus.

Păreri pro și contra

Îmi place că arzătoarele sunt suficient de depărtate unele de altele, pentru a putea muta sau pune cu ușurință orice vas. Se instalează ușor și nu aveți nevoie să citiți un manual de instrucțiuni pentru a o folosi. Siguranța oprește gazul după ce se stinge flacăra pentru a nu se scurgă gazul prin cameră. Cele mai multe plite sunt pe inox, dar defapt e o culoarea argintie care dă un plus de eleganță ca la multe alte aparate.

Candy CHG6BRX nu costă mult și cu un cuptor multifuncțional mai ieftin, veți rămâne sub bugetul stabilit. Într-un astfel de preț nu vă puteți aștepta să .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu