Candy CHG6BR4WX, plită incorporabilă pe inox

Plita din imagine se numește Candy CHG6BR4WX și e variantă elegantă pe inox care are și un arzător puternic. Nu mă refer la cel mare din spate ci la cel special care are o coroană sau un inel de ardere în plus (depinde cum vrei să-i spuneți). Grilajele sunt realizate din fontă și se vede acest aspect pentru că sunt ceva mai robuste decât cele din oțel. Panoul de control e complet mecanic și e poziționat în partea din față.

Finisajul pe inox e cel mai popular și apreciat de utilizatori, iar grătarele și arzătoarele sunt de culoare neagră pentru a fi mai bine evidențiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Instalarea plitei din imagine se face prin incorporarea sa în blat și se decupează o secțiune. Dimensiunile nișei (secțiunii) sunt menționate în manualul său. Aceasta poate fi pusă pe un corp special sau chiar deasupra cuptorului dacă hota poate fi pusă oriunde. Unii utilizatori preferă să poziționeze peste blat cuptorul pentru a fi mai sus și e mai ușor să gătești cu el. Prețul plitei diferă și în funcție de brand, dar și materialele sau tehnologiile influențează mult. De exemplu, sunt plite cu suprafață din sticlă, vitroceramică sau care sunt alimentate doar electric, care poate vă depășesc cu mult bugetul.

Păreri pro și contra

E realizată din materiale de calitate că doar discutăm de un brand . Plita arată foarte bine pe inox și butoanele au un finisaj similar, iar aprinderea e electrică e integrată. Arzătoarele se aprind ușor prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător, iar pentru această funcție, plita e prevăzută cu cablu de alimentare nu foarte lung. Sunt patru arzătoare puternice, iar când vreți să gătiți mai mult ori mai uniform vă recomand arzătorul Wok de 4 kW care se află în partea din spate.

Candy CHG6BR4WX e un exemplu foarte bun că pot fi plite accesibile și puternice, iar puterea instalată e una foarte datorită arzătorului special. Din păcate avem doar un singur arzător normal, însă poate că nici nu vă deranjează pentru că nu prea îl folosiți.

Te-ar mai putea interesa