Candy CH64C

Candy CH64C e o plită vitroceramică care poate fi incorporată. Multă lume alege astfel de plite deoarece rată foarte bine și sunt eficiente. Cât despre rezistența lor, trebuie spus că fiind realizate din ceramică cu caracteristicile sticlei, și sunt rezistente la temperaturi ridicate cât și la schimbările bruște de temperatură.
Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu costă mult dacă-i luam în considerare atuurile. Față de modele normale are un preț ceva mai mare, dar lumea tinde înspre astfel de modele deoarece se integrează perfect în bucătărie și nu deranjează deloc vizual.

Aspect

Arată foarte bine iar cele patru zone sunt clar definite prin ceruri. Beneficiază de un mod inedit de control al electrocasnicului – cu ajutorul tastelor touch amplasate frontal. Dimensiunile nu sunt deloc mari, iar acest lucru poate fi văzut și de pe urma a cât cântărește aparatul – 12 kilograme.

Plita
Plita

Caracteristici tehnice

Aparatul CH64C de la Candy e unul de ultimă generație la un preț corect care e realizat din sticlă și care poate fi alimentat electric. Astfel scăpați de flăcări sau de gaz. Nu dispune de un suport implicit pentru vase wok, dar nu cred că va fi prea greu de gătit cu astfel de vase. Panoul de comand[ e unul foarte aspectuos cu taste touch și cu display roșu în dreptul tastelor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o fiabilitate foarte bună, fapt care trebuie mulțumit în principal materialului calitativ și garanției lungi; butoanele sunt poziționate așa încât să ajungeți ușor la ele, chiar dacă sunteți o persoană cu mâini scurte; consumul de curent nu e prea mare, acest lucru depinzând de cât de mult gătiți și de câte ochiuri folosiți simultan.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Un astfel de aparat e foarte bun pentru o bucătărie modernă deoarece se poate monta așa încât musafirii nici să nu observe că aveți o plită. Acest lucru poate fi observat mai în detaliu din clipul de alături. E ușor de folosit de oricine, iar încălzirea zonelor se realizează foarte rapid datorită sticlei.

Te-ar mai putea interesa