Candy CGM61/1X, hotă decorativă cu sticlă transparentă

Hota decorativă Candy CGM61/1X arată precum una premium și nu cred că mă poate contrazice cineva. Totuși, performanțele sale sunt conform bugetului, dar poate fi folosită și în bucătării mari în funcție de cât veți găti. O hotă mai performantă e una silențioasă deoarece poate fi folosită în treptele inferioare pentru momentele în care nu veți găti mult sau doar vreți să scoateți mirosul de mâncare din bucătărie. Instalarea e diferită de cea a hotelor incorporabile, deoarece se montează direct pe perete și burlanul se scoate prin spate

Din poza de jos se vede că hota are un aspect destul de elegant și sticla chiar se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu un filtru foarte bun și care poate fi curățat cu ușurință, pentru că e lavabil ca la multe alte hote. Filtrele din aluminiu sunt prezente pe numeroase hote și numărul lor diferă în funcție de dimensiuni. La cele telescopice sunt două filtre unul pentru fiecare segment. Hotele telescopice sunt și ele elegante datorită designului minimalist, dar necesită un corp de mobilier.

Controlul mecanic e unul standard dar anumite hote pot avea și butoane touch, doar că acelea costă mult mai mult. Butoanele pot fi acționate prin apăsare fiind de tip push-in/push-out ca la variantele standard.

Păreri pro și contra

E o hotă care impresionează în acest buget chiar dacă dotările nu sunt cu mult mai diferite de cele ale altor hote. Totuși, două lămpi LED luminează ceva mai bine decât cele halogen și nu trebuie să fie foarte puternice. Oricum, lămpile se pot schimba dacă nu vă convin sau nu vă place culoarea de iluminare. Va da un plus de eleganță zonei de gătit și spațiul de pe perete trebuie să fie liber .

Candy CGM61/1X e un model care atrage multă atenție datorită formelor și care nu are concurență la anumite capitole dar nu aș putea spune că e cea mai avansată. E necesar un burlan ceva mai mare ca la oricare altă hotă performantă – 150 mm, iar dacă nu vă permite peretele, puteți pune o reducție.

Te-ar mai putea interesa