≡ Meniu

Candy CFT 610 S

Candy se remarcă prin produsele sale de excepție, iar hota Candy CFT 610 S e un astfel de produs chiar dacă are doar un motor. E destul de eficientă și asta se vede în puterea de absorbție de 225 metri cubi pe oră. Nu costă mult, având un preţ bun Vezi prețul special de azi și dacă vă preocupă raportul dintre preț și fiabilitate atunci trebuie să știți că e foarte bune deoarece contra sumei de 39 lei primim patru ani de garanție. Astfel, cu garanția la maxim, acest produs devine unul foarte bun și de îndelungă folosință.

Poze

Candy CFT610 e un model performant și datorită faptului că are doar un motor e și economic. Alături e o imagine din care ne putem face o impresie despre cum arată. Designul este unul rotunjit și se vede clar apărătoarea care face ca aburele să nu vă vină în ochi.

Aceasta e o poză oficială

Specificaţii tehnice

Legat de caracteristicile lui CFT610 S nu e mare lucru de spus doar că are un motor de 120W și două lămpi de iluminare, fiecare de 20W. Filtrul e unul de carbon și nu știu dacă e unul cu caracteristici ceva mai speciale față de alte modele. Controlul se execută mecanic precum la alte modele și pe partea de afișaj ori control nu se poate spune că ar avea ceva ieșit din comun.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu lampă de iluminare care o să vă ajute să vedeți mai bine ce gătiți atunci când afară se întunecă; puterea de absorbție poate fi reglată pe trei trepte; aspectul exterior e unul plăcut fiind de culoare argintie și rotunjit pe partea vizibilă.
Contra: era mai eficient dacă era dotat cu două motoare, însă și zgomotul era superior.

Concluzie

Electrocasnicul Candy CFT 610 S e unul de la un brand foarte cunoscut și cu o tradiție îndelungată în domeniul electrocasnicelor mari sau mici. Aparatul de față e foarte fiabil și din acest motiv e unul dintre cele mai vândute aparate de acest fel din țara noastră. În favoarea acestui produs ar fi faptul că brandul Candy e unul european, mai exact italian și are o istorie de câteva decenii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu