Candy CFO145E

Dacă te interesează un frigider foarte bun atunci îți recomand acest Candy CFO145E care nici nu costă mult și care are o clasă energetică A+. Ar fi unul aparat frigo foarte util acelor persoane care au o familie mică ori studenților care stau pe undeva în chirie ori ceva de genul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate vedea că nu e deloc scump dacă e să îl comparăm cu Indesit RAA24 ori Beko VNE 1022.

Poze

Candy CFO145E e un frigider foarte ieftin care are o garanție extensibilă, ceea ce e foarte bine. Culoarea aparatului e albă, iar la interior e compartimentat bine.  Are și un congelator cu un compartiment, iar frigiderul are două rafturi și trei suporturi la ușă. Consumul de curent e unul mic și de aceea cred că merită acțibildul cu clasa de eficiență energetică A+.

Deschis

Specificaţii tehnice

Candy CFO145E vine cu un sistem de dezghețare manual. Acest lucru se datorează lipsei caracteristicii No Frost și presupune că periodic va trebui să dezghețați frigiderul. Rafturile sunt  două la număr și sunt realizate din sticlă. Are un volum mare de undeva la 100 de litri, din care vreo 10 sunt ai congelatorului, iar restul ai frigiderului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; garanția standard e de 2 ani și normal că poate fi mărită la 3 ori 4 ani cu ceva bani în plus; raportul dintre preț și calitate e foarte bun; e mic și va încăpea oriunde o să doriți să-l amplasați; consumul de curent e foarte mic și de aceea intră în clasa A+ de eficiență energetică.
Contra: poate că nu-i strica funcția No Frost.

Concluzie

Candy CFO145E e un model care mie sincer îmi place foarte mult din perspectiva prețului și a capabilităților. La un frigider mic ca acest nu prea ai ce analiza… doar prețul și brandul. Brandul e unul cu o tradiție mai lungă de un deceniu și nu e unul fantomă apărut peste noapte cum e în cazul altor frigidere. Acest brand face și mașini de spălat foarte bune și despre numele Candy trebuie spus că în urmă cu ceva ani i se zicea Hoover.

Lasă un comentariu