Candy CFO 050 E, frigider mini cu raft metalic

Mini frigiderul Candy CFO 050 E e unul care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse și nu va deranja dacă-l veți pune în dormitor. Frigiderele cu congelator mic sau chiar fără, sunt mai mai silențioase. Se vede din poza de jos cam ce se poate pune în el, adică nu e genul de aparat frigorific care-l veți pune în bucătărie sau care poate fi folosit de o familie. Se adresează tinerilor sau celor care stau în chirie și nu vor să cheltuie prea mulți bani. Se pot depozita diverse alimente care vreți să mențineți proaspete o perioadă mai lungă.

Dacă vă place să beți apă rece, se pot sticle la interior dar nu de dimensiuni generoase (0,5-1-2 litri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui model e de 44 litri că doar are o înălțime destul de mică. Poate fi pus lângă birou, noptieră sau chiar sub mobilier dacă nu vreți să stea în cale. Consumul de energie e nesemnificativ ca la multe alte model de tip minibar și nu cred că vă interesează.

Unii preferă să-l țină în bucătărie doar pentru a pune la rece băuturi și rezervă un loc special în mobilierul din bucătărie. Adică îl instalează precum un incorporabil, dar sunt disponibile frigidere similare și pe alte culori dacă nu vreți pe alb (îmi palce cele cu design retro). Nu mă refer neapărat la același brand. E un aparat frigorific modest cu puține dotări de la un brand experimentat, motiv pentru care fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Păreri pro și contra

Poate fi instalat destul de ușor, consumă puțină energie, arată bine și e accesibil. Cred că v-am oferit multe motive pentru a-l alege și nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Acest branduri oferă soluții atractive pentru acasă și pentru buzunarul oricui. Nu veți putea compara un astfel de frigider cu un frigider clasic.

Sunt destul de multe frigidere ca și acest Candy CFO 050 E, doar că cel de sus mi se pare a fi mai reușit și nu aveți nevoie de un buget generos.

Te-ar mai putea interesa