Candy CFM1806XE

Candy CFM1806XE e o combină frigorifică ieftină oferite de acest producător și care cred că v-ar interesa având în vedere volumul de 300 litri. În acest buget nu veți găsi multe modele cu dotări clasice doar cu caracteristici tehnice bune. Deci nu veți găsi dozatoare, sistem de răcire avansate, control electronic sau altele. Dar, veți găsi modele ca acesta cu volum mare și design pe inox. Am observat că tendința de culoare a noilor combine e spre inox deoarece oferă un design mai elegant. Nu trebuie sa depuneți un efort financiar deoarece nu are un preț prea mare. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se observă că are finisaj elegant pe inox, mânere cu formă confortabilă și nu e chiar așa de lată.

Așa arată
Așa arată
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate de depozitare de 300 litri care e capacitatea netă a aparatului. Aceasta e împărțită astfel: 222 litri la frigider și 78 litri pentru congelator. deci nu are un congelator mare iar frigiderul vine cu compartimente speciale, rafturi și suporturi destule. Consumul de 0.74 kWh e normal pentru o clasă de eficiență energetică A+, iar consumul anual e de 267 kWh. Alte dotări ale sale sunt: afișaj LED, mânere verticale, iluminare interioară etc.

Având în vedere că nu are No Frost, consumul e ok iar dezghețarea congelatorului e manuală. Frigiderul are multe rafturi din sticlă mare arată mai bine decât cele din sârmă. Dezghețarea sa e automată și e identică cu cea oferită de modele cu No Frost. Există unele combine care oferă compartimente speciale pentru carne sau pește. Chiar dacă nu are suport pentru sticle, din poza de sus se observă că are suporturi mari pe ușă pentru a pune sticle.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine atât la interior cât și la exterior, materiale de bună calitate, are un volum mare și consum de energie destul de mic.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Candy CFM1806XE e un aparat frigorific mare care nu e chiar așa de mare deoarece nu are o lățime prea mare iar înălțimea sa e cea standard pentru o astfel de capacitate. Chiar dacă nu are cine știe ce dotări, vi-l recomand deoarece e fiabil, ieftin și voluminos. Alternative pot fi de la diverși producători iar modele sunt foarte multe.

Te-ar mai putea interesa