Candy CFM1801E

Combina frigorifică Candy CFM1801E e una dintre cele mai accesibile modele și se datorează în mare parte caracteristicilor sale. Acestea sunt decente astfel că raportul eficiență/preț e bun. Se adresează celor care vor să schimbe vechiul aparat frigorific în favoarea unuia mai nou cu eficiență energetică mai bună – A+. Are un volum net mare care poate fi util pentru cei care depozitează multe alimente în frigider și deci nu vor un congelator prea mare sau performant. Alternative la această combină vin de la mulți producători deoarece nu e chiar accesibilă, dar prețul e oarecum corect. Spun asta deoarece acest model numit CFM1801E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Capacitatea netă a acestuia e de circa 312 litri care e împărțită proporțional astfel: 229 litri la frigider și 83 litri la congelator. Nu puteți să vă așteptați la un sistem de dezghețare No Frost în acest buget. Dacă nu ați știut, acesta vă ușurează munca deoarece nu permite formarea de gheață și astfel congelatorul se dezgheață automat. Din poza de sus se observă că nu vine cu dozatoare de apă sau gheață, dar are un suport pentru sticle, dar se pot pune și pe ușa frigiderului câte sticle.

Frigiderul vine cu 3 rafturi din sticlă, două compartimente speciale și sistem de dezghețare automat. Cât despre congelator, dezghețarea sa se face manual și la o anumită perioadă. Capacitatea de congelare nu e prea mare dar e ok pentru utilizare obișnuită – 4 kg la 24 ore. La capitolul design are: mânere exterioare verticale, iluminare interioară și deschiderea ușilor se face spre dreapta. Caracteristicile sale sunt decente din cele mai multe puncte de vedere, de aceea nu sunt multe combine care pot fi luate în considerare la un așa preț ca alternative.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibilă, volum net generos, suport pentru sticle, arată decent la interior și consum mic de energie.

Minusuri: design cu multe colțuri (putea fi ceva mai rotunjit la margini).

Concluzie

Acest Candy CFM1801E e o posibilă recomandare în acest buget iar dacă nu aveți alte modele pentru care să optați în acest buget, nu văd de ce nu-l luați pe acesta. Chiar dacă nu are un congelator generos, ulterior se poate lua un congelator sau o ladă frigorifică. Eu aș opta pentru un congelator deoarece oferă mai multe compartimente și nu ocup ă atâta spațiu.

Te-ar mai putea interesa