Candy CFL 050 E, frigider tip minibar

Candy CFL 050 E e un frigider mic de tip minibar pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să nu ocupe prea mult loc. Capacitatea sa e de 44 litri (este vorba despre o capacitate netă), iar eficiența energetică e A+.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are deschidere ușă standard (înspre dreapta), iar dezghețarea frigiderului e una automată.
Din poza de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model, adică faptul că e un aparat alb cu rafturi metalice. La exterior e vizibil un design minimalist, la interior fiind un raft și două suporturi la ușă.


Avantaje

Modelul Candy CFL 050 E e unul de la un producător italian, iar din această cauză e realizat din materiale de calitate.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, adică de 41 decibeli, iar în acest fel aparatul nu vă va deranja atunci când vă odihniți.
Consumul energetic nu e mare, fiind de 107 kWh pe an, iar din această cauză are clasa energetică A+.
Dimensiunile reduse precum și consum energetic în fac perfect pentru o cabană ori o locație unde energia electrică e de la generator ori panouri solare.

Dezavantaje

Având în vedere dimensiunile reduse nu prea putem să spunem de dezavantaje deoarece nu ne putem aștepta la mare lucru de la un astfel de aparat. Nici prețul nu e așa de mare încât să ne așteptăm la mai mult.

Concluzii

Modelul de față vine de la un brand de top care nu doar este european, dar produce și electrocasnice de calitate.
Fiabilitatea produsului e una mai mult decât bună pentru că vorbim de o garanție de 4 ani care poate fi mărită la mai mult.
Candy e un brand italian fondat în 1945, iar din această cauză putem spune că e unul de top. Mai exact e unul cu istorie îndelungată și care nu se face de râs.

Te-ar mai putea interesa