Candy CFFO3550E/1, congelator incorporat cu clasă A+

Congelatorul Candy CFFO3550E/1 e unul care se incorporează și poate că din față arat ca unul oarecare, însă pe lateral lucrurile stau diferit. Mai precis, trebuie să aveți spațiu special pentru acesta și în puteți obține doar dacă faceți comandă la un mobilier nou. Dimensiunile nișei sunt oferite în manualul său și sunt foarte importante la instalare. Are trei compartimente mai mari pentru pungi sau pachete de alimente mari, iar restul de 6 compartimente sunt mai mici. E bine că puteți sorta ceva mai bine alimentele și nu le aruncați una peste alta cum e la lăzile frigorifice.

Acesta e un congelator cu multe compartimente doar că nu sunt identice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele incorporabile arată diferit și nu pot fi puse ca și cele clasic în bucătărie pentru că nu arată prea bine, eventual le puteți pune într-o cămară. Ușa aparatului are un design simplu pe alb, deci se poate asorta perfect cu restul aparatelor din jur. Dezghețarea e manuală la congelatoarele fără No Frost sau tehnologie similară. Acest sistem de răcire poate să aibă altă de denumire la alți producători.

Capacitate de îngheț a variantei de mai sus e de 11 kg, iar dacă considerați că e cam mică, ei bine, gândiți-vă că poate introduceți și alimente deja congelate. Adică, acele trebuie doar ținute la o anumită temperatură și nu mai trebuie înghețate.

Păreri pro și contra

E un model silențios atunci când nu congelează o cantitate foarte mare și înghețarea e foarte rapidă. Consider că are o clasă de eficiență bună sau cu alte cuvinte, are un consum de energie bun (redus). Nu aveți nevoie de mai mult pentru că e aproape cât 3 congelatoare de combine frigorifice. E ușor de folosit și setat pentru că panoul de control e la vedere, însă nu pot ajunge copii la el pentru că e în partea superioară.

Candy CFFO3550E/1 e foarte bun indiferent de anotimp pentru că frigiderul sau combina nu pot congela așa de mult, dar nici nu e destul spațiu la interior. Un așa aparat e foarte important dacă aveți o familie numeroasă și nu vreți să pierdeți timp zilnic la magazin.

Te-ar mai putea interesa